Telefoonboek Zevender

Nummers nodig uit het telefoonboek van Zevender? Ga aan de slag met onze speciale zoekmachine. Via deze weg check jij razendsnel belangrijke telefoonnummers, adressen en namen in Lopik. Begin altijd je query met een (achter) naam (zoals van den Velde), een zakelijk adres (bijv. Wibra) of probeer een straatnaam of postcode. Of zoek specifiek binnen Centrum of juist de postcode, 3411. Tik nu op de knop “zoeken”. De nummerzoeker doorzoekt het digitale telefoonboek en biedt handige resultaten. Een telefoonnummer zoeken in Zevender is niet moeilijk! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Zevender

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of ben je benieuwd naar een bepaald nummer van een firma of familie uit Zevender? Een (mobiel) nummer zoeken kon vroeger aan de hand van de telefoongids. Nu gaat dit online honderd keer sneller. Om je een beeld te geven wanneer zo’n internet gouden gids handig is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een zakelijk nummer vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Check het tel. nummer van E. van Veen met een huis in Zevender
 • Check de contactgegevens van de Univé of Karwei
 • Bekijk contactgegevens van de Arbeidshygienist of Ingenieur besturingstechniek uit Zevender
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek telefoongids Zevender

Doorzoek nu efficiënt de telefoongids van de gemeente Lopik. Niets gevonden? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo achterhaal je sneller de info waar jij naar op zoek bent. Ook het overwegen waard: Neem ook de telefoongids door van een van randgemeenten of plaatsen.

Belangrijke postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 3411. Voeg de postcode toe aan de zoekopdracht. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken en buurten
Zevender kan je onderverdelen in een aantal wijken en buurten: Centrum, Buitengebied, Kern, Zuid, West, Oost
telefoonboek-zevender

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Deze staat hierboven

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Bijvoorbeeld adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Open de zoekresultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met de gevonden resultaten in provincie Utrecht

 5. Pas zoekopdracht aan

  Jij kan direct de informatie toepassen. Niet de gewenste resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Telefoongids FAQ

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Zevender, wie wil mij bereiken?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Zevender. Je bent dan benieuwd wie het is. Kopieer het nummer in het systeem. Ons systeem start met het zoeken naar de persoon die beschikt over dit telefoonnummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik een nummer bij een adres zoeken?

Zeker, vul daarvoor de postcode van deze persoon volledig in. Zaken als straatnaam of de postcode. Je kunt ook (achter) namen invoeren als je deze weet. Daarmee check jij het snelste het begeerde telefoonnummer in Zevender

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De vaste en mobiele nummers kan jij gewoon bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 1800, 0909, 0906, 0840, 0800 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Zevender

In een ander scenario heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig van wie het nummer is. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Gebaseerd op een volledig telefoonnummer kan je uitpluizen wie de “eigenaar” is van het nummer. Vaak is het niet heel eenvoudig. Dankzij de tool kan je toch zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoongids in Zevender. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Voor belangrijke nummers zie ook http://www.lopik.nl/
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Ik!.