Telefoonboek Houten

Zoek jij naar een telefoonboek van Houten? Dat kan via onderstaande snelle zoekfunctie. Via deze weg bekijk jij zonder moeite veel adressen en (mobiele) nummers in en rondom de gemeenten Houten. Neem als uitgangspunt een naam (denk aan Vos), een zakelijk adres (bijv. Scapiono) of een nummer of adres in deze plaats. Of zoek op een deelgebied als Wulven of juist de postcode, 3992. Druk nu gewoon op de paarse knop De telefoonzoeker zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Houten kan iedereen! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in de gemeente Houten

Heeft iemand jou proberen te bereiken met een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of zoek je een (mobiele) telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Houten? Je (adres) of telefonische details zoeken ging jaren geleden nog via het dikke telefoonboek. Heden ten dage kan dat via een online telefoonboek honderd keer sneller. Om je een beeld te geven waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Vind het vaste nummer van U. Driessen met een huis in Houten
 • Check de contactgegevens van de Spar of Big Bazar
 • Ontdek het nummer van de Marketing manager of Reintegratie adviseur in Houten
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Houten

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Houten. Had dit niet het gewenste resulataat? Pas dan je zoekopdracht aan. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dan vind jij eenvoudiger de contactgegevens die jij nodig hebt. Een andere optie: Check de gids van een van randgemeenten of plaatsen.

Zoeken op postcode
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 3992, 3991, 3994, 3995, 3993. Je kunt deze postcodes gebruiken. Hoe specifieker jouw zoekopdracht, hoe beter.
Buurten en wijken
Houten is te onderscheiden in meerdere buurten: Wulven, De Weerwolf, De Lobben, Den Oord, Leebrug, Loerik, Hofstad, Wernaar, Houten-centrum, Houten-Castellum, De Geer
telefoonboek-houten

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  De tool staat aan het begin

 2. Vul in wat jij zoekt

  Mogelijk adresgegevens of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Open de zoekresultaten

  Je treft nu de gevonden resultaten in provincie Utrecht

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Geen resultaat? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Houten, van wie is het nummer?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Houten. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Kopieer het nummer in het systeem. De tool gaat op zoek naar de contactgegevens die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Dat is een optie, voer hiervoor de (woon) gegevens helemaal in. Dit werkt met buurtschap, postcode of straatnaam. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je deze gegevens hebt. Zo krijg jij doeltreffende dit telefoonnummer in de gemeente Houten

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke nummers kosten per minuut geld?

De doorsnee (06) nummers kan je zonder kosten bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor informatienummers als 1800, 0900, 0840, 0909, 0906 kunnen eventueel kosten worden berekend.

Omgekeerd zoeken in Houten

Het is mogelijk: dan heb jij een belangrijk gesprek gehad en moet je achterhalen wie de persoon is. Misschien na een onduidelijk gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Gebaseerd op een (vast) telefoonnummer kun je te weten komen welke persoon er bij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Dankzij de zoektool zoek jij zonder moeite de omgekeerde gids uit Houten. Andersom zoeken is handig bij situaties als: