Telefoonnummer Hollandsnieuwe

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van provider Hollandsnieuwe? Dankzij deze websitevind je snel en eenvoudig de contactgegevens van de klantenservice. Deze onderneming kan je vragen stellen op verschillende manieren: telefonisch, e-mail, aan de hand van een brief, en social. Mail of post duurt vaak erg lang. Vandaag nog een Hollandsnieuwe personeelslid nodig? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Je start de zoekopdracht met: Hollandsnieuwe
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Kies nu de paarse button. Je gaat nu naar een scherm met alle gevonden telefoonnummers die je kunt bellen.

Het gros van de nummers kan je bellen door gebruik te maken van jouw vaste of mobiele telefoon. Je betaalt de normale belkosten. Let op: Bel geen 0900 servicenummers. Daarvoor kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonboek Intercity Technology.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van Hollandsnieuwe

Een opmerking of vraag bestemd voor deze provider? Daarvoor is er de Hollandsnieuwe Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op de volgende manieren:

  • Via de telefoon
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Fax/brief
  • E-mail
  • Sociale media

Ga je bellen? Dan hoor je niet zelden eerst een handig keuzemenu. Maak daar gebruik van! Zo wordt je verbonden met de juiste medewerker. Soms is er sprake van een storing. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Alles over een Hollandsnieuwe storing kan je lezen op de site. Dit is ook het geval m.b.t. vaak gestelde vragen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer Zorg en Zekerheid.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Hollandsnieuwe?

De telefonische bereikbaarheid van Hollandsnieuwe is niet altijd even goed. Dat is vooral het geval in de morgen. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of probeer het via Facebook of Twitter. In de regel krijg je hier rapper een reactie. Een alternatief is het vesturen van een mail of het contactformulier gebruiken. Wat daar handig aan is? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het minpunt is dat je lang moet wachten op reactie. Doorgaans heb je het snelste een reactie door te bellen met het telefoonnummer van provider Hollandsnieuwe.