Telefoonnummer Galaxy Business Networks

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van provider Galaxy Business Networks? Dankzij deze websitevind je meteen de contactgegevens van de klantenservice. Deze onderneming is bereikbaar via diverse kanalen: telefonisch, door het sturen van een mail, via de post, en social. Een klacht indienen per post of mail neemt veel tijd in beslag. Meteen een Galaxy Business Networks klantenservice medewerker nodig? Kies dan voor bellen. Hoe dat werkt? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Bij wie of wat vul je in: Galaxy Business Networks
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Klik op de paarse knop. Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers van het bedrijf

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken via jouw vaste of mobiele telefoon. De belkosten zijn net als andere nummers. Goed om te weten: gebruik geen 0906 servicenummers. Hiervoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonboek Helder Telecom.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van Galaxy Business Networks

Heb je vragen of een klacht voor deze provider? In dat geval bezoek je de Galaxy Business Networks Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op een manier die jou schikt:

  • Telefonisch
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Schriftelijk
  • E-mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je een telefoontje plegen? Dan geldt er mogelijk een uitgebreid keuzemenu. Maak daar gebruik van! Zodoende wordt je verbonden met de juiste medewerker. Er kan een storing zijn. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Alles over een Galaxy Business Networks storing vind je op de website. Dit gaat ook op voor vaak gestelde vragen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Zelf.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Galaxy Business Networks?

De bereikbaarheid van het bedrijf Galaxy Business Networks is niet altijd voldoende. Met name ’s ochtends. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of probeer het via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. In de regel krijg je hier rapper een reactie. Wat je ook kunt doen is het vesturen van een mail of het contactformulier gebruiken. Waarom? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het nadeel is dat je niet direct een antwoord krijgt. Gewoonlijk zijn mensen wel tevreden door te bellen met het telefoonnummer van provider Galaxy Business Networks.