Telefoonboek t Haantje

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van t Haantje? Start met de hier onderstaande unieke zoekfunctie. Zo zoek je gemakkelijk ontzettend veel adresgegevens van mensen uit Hardenberg. Je kunt beginnen met een naam (denk aan de Graaf), bedrijf (bijv. Alphega) of misschien met een adres en huisnummer. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied of misschien 7775. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Het systeem doorzoekt het digitale telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in t Haantje is niet moeilijk! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in t Haantje

Ben je gebeld dooreen vreemd telefoonnummer? Of zoek je een bereikbaar nummer van een bedrijf of persoon uit t Haantje? Contactgegevens opzoeken ging jaren geleden nog via de gids. Nu doe je dit online sneller en accurater. Een paar voorbeelden wanneer zo’n internet telefoonnummer-database ideaal is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Vind het vaste nummer van K. Meijer uit t Haantje
 • Zoek het nummer van de Spar of Eomino’s
 • Bekijk het nummer van de Deskundige duiker of Gerechtsdeurwaarder uit t Haantje
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database t Haantje

Doorzoek nu zonder problemen de internet telefoonnummer-database van de gemeente Hardenberg. Had dit niet het gewenste resulataat? Probeer dan iets breder te zoeken. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Ook het overwegen waard: Doorzoek het telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Gevonden postcodes
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 7775. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken in de buurt
t Haantje onderscheiden we in buurtschappen en kernen: Buitengebied, Noord, West, Kern, Centrum, Zuid
telefoonboek-t-haantje

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Begin met zoeken

  Deze staat bovenaan de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Dit kan zijn een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De tool begint met zoeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je treft nu alle zoekresultaten in provincie Overijssel

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Te weinig data gekregen? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit t Haantje, wie is het?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in t Haantje. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. De tool zal nu zoeken naar de persoon die bij het nummer hoort. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Dat is een optie, voer hiervoor de (woon) gegevens in d.m.v. de zoekbalk. Zaken als straatnaam of de postcode. Gebruik ook de (voor) naam als je deze weet. Aan de hand hiervan check jij direct dit telefoonnummer in t Haantje

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke kosten geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je zonder kosten bellen binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor servicenummers als 0909, 0906, 1800, 0900, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in t Haantje

Het kan voorkomen: dan heb je enkel een (mobiel) nummer en is het belangrijk om te weten van wie het nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Aan de hand van een compleet nummer kan je uitpluizen welke persoon er bij hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Aan de hand van de zoektool kan je toch zoeken door de (omgekeerde) telefoonnummer-database uit t Haantje. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Bij welke persoon hoort dit nummer?
 • Is dit nummer wel betrouwbaar?
 • Ga naar de website van de gemeente voor andere belangrijke nummers: https://www.hardenberg.nl/inwoners.html
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Bol.com.