Telefoonboek Oxe

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Oxe? Ga aan de slag met de hier onderstaande praktische zoekmachine. Op die manier achterhaal je razendsnel alle adresgegevens van huishoudens in Deventer. Ga aan de slag met met een (voor) naam (als de Bruin), een winkel of bedrijf (bijv. Expert) of probeer een straatnaam of postcode. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Zuid en wellicht 7428. Druk op “zoeken”. Onze tool speurt het internet af en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Oxe is kinderspel! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Oxe

Een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of heb jij nodig het (06) nummer van een onderneming of man / vrouw uit Oxe? Een (mobiel) nummer zoeken ging jaren geleden nog middels telefoonboeken en registers. Tegenwoordig kan dat via een online telefoonboek veel gemakkelijker. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Bekijk het nummer van H. Bosch in Oxe
 • Bekijk het nummer van de Jumbo of Bakker Bart
 • Check het nummer van de Veiligheidskundige of Echtscheidingsbemiddelaar uit Oxe
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Oxe

Doorzoek nu moeiteloos de internet telefoonnummer-database van de gemeente Deventer. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Wat ook kan: Probeer het telefoonboek van een woonplaats in de regio.

Gevonden postcodes
De database toont de volgende postcode(s): 7428. Neem deze postcode eventueel mee. Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Buurten en wijken
Oxe bestaat uit een aantal wijken en buurten: Zuid, Kern, West, Centrum, Noord, Buitengebied
Plekken in de omgeving
telefoonboek-oxe

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekmachine

  Dit achterhaal je aan het begin

 2. Waar ben je naar op zoek?

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten bekijken

  Je treft nu de gevonden resultaten in provincie Overijssel

 5. Wijzig zoekopdracht

  De verkregen telefoonnummers kan jij direct bellen. 0 mogelijkheden? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Oxe, wie heeft mij gebeld?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Oxe. Uiteraard ben je benieuwd wie of wat. Voer het nummer in. Het systeem achterhaalt de persoon die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Uiteraard, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt zo accuraat als het kan in. Je kunt denken aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam als je deze weet. Daarmee vind jij snel het verlangde telefoonnummer in Oxe

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke zijn betaald?

De vaste en mobiele nummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw telefonie-abonnement. Voor premium nummers zoals 0800, 1800, 0909, 0840, 0900 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Oxe

Mogelijk beschik je over een nummer en is het belangrijk om te weten wie jou heeft gebeld. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Op basis van een (net) nummer kan je uitvinden op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat niet altijd even makkelijk. Gebaseerd op de zoekmachine doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Oxe. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.deventer.nl/
 • Ook interessant: Telefoonboek Tunesië.