Telefoonboek Loo

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Loo? Check deze eenvoudige zoekfunctie. Via deze werkwijze achterhaal je zonder moeite bijna alle contactgegevens van mensen in Deventer. Start jouw zoekopdracht met een naam (denk aan Willemsen), een firma (bijv. Beter Horen) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Zuid en wellicht 7437. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Onze tool doorzoekt het digitale telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Loo kan iedereen! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Loo

Zie jij een gemiste oproep van een onbekend nummer? Of heb jij nodig het (06) nummer van een bedrijf of persoon uit Loo? Het opzoeken van een nummer in ging vroeger via het dikke telefoonboek. Op dit moment kan dit aan de hand van internet 10 keer sneller. Een aantal scenario’s wanneer een internet telefoonboek zeer bruikbaar is:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Zoeken op een nummer die jou gebeld heeft
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het nummer van Fam. Molenaar met een woning in Loo
 • Bekijk het nummer van de D-Reizen of ABN AMRO
 • Zoek het nummer van de Digitale Fotografie of Ingenieur offshore in Loo
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Loo

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Deventer. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dat vergroot de kans op het vinden van de info waar jij naar op zoek bent. Wat ook kan: Probeer het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Postcodes in deze plaats
Postcodes in deze regio: 7437. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Relevante wijken
Loo is te onderscheiden in meerdere buurten: Zuid, Kern, West, Buitengebied, Centrum, Oost
telefoonboek-loo

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Deze bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  O.a. een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De tool begint met zoeken

 4. Resultaten bekijken

  Je ontdekt vervolgens alle resultaten op een rij in provincie Overijssel

 5. Zoek opnieuw

  Jij kan direct de informatie toepassen. Te weinig data gekregen? Zoek dan nog eens opnieuw.

Vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Loo, welke naam hoort erbij?

Het ging hierbij om een telefoonnummer in Loo. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Kopieer het nummer in het systeem. De zoektool gaat op zoek naar de contactgegevens die eigenaar is van dit nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Uiteraard, vul de contactgegevens volledig in. Dit werkt met buurtschap, postcode of straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daarover beschikt. Hiermee zoek je succesvol het beoogde telefoonnummer uit Loo

Welke telefoonnummers zijn gratis en welke telefoonnummers zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers zijn gewoon te bellen uit jouw (gratis) belbundel. Voor zaken als 0909, 0840, 0900, 0800, 0906 betaal je mogelijk kosten buiten je bundel om.

Omgekeerd zoeken in Loo

Mogelijkerwijs heb je een gemiste oproep en is het belangrijk om te weten van wie jij een gesprek hebt gemist. Misschien n.a.v. een gemiste oproep, of een telefoonnummer bij een advertentie. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een volledig telefoonnummer kan je ophelderen wie de “eigenaar” is van het nummer. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Via de nummerzoeker kun je probleemloos zoeken door het omgekeerde telefoonboek van Loo. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Kan ik deze persoon vertrouwen?
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.deventer.nl/
 • Check ook: Telefoonboek Zuid-Afrika.