Telefoonboek Frieswijk

Nummers nodig uit het telefoonboek van Frieswijk? Start met deze handige zoekfunctie. Zo vind je erg simpel bijna alle namen en nummers van personen uit Deventer. Begin altijd je query met een (achter) naam (zoals Scholten), bedrijf (bijv. Deen) of wellicht met een compleet adres. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals Zuid of een bepaalde postcode, 7433. Tik nu op de knop “zoeken”. De zoektool speurt het internet af en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Frieswijk gaat super eenvoudig. Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Frieswijk

Ben je gebeld dooreen nummer dat je niet kent? Of heb jij nodig het (06) nummer van een inwoner of bedrijf uit Frieswijk? Een telefoonnummer zoeken ging vroeger middels telefoonboeken en registers. Momenteel kan dit aan de hand van internet honderd keer sneller. Een paar voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database uitkomst biedt:

 • Het telefoonnummer van een persoon vinden
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Vind het vaste nummer van U. Schipper met een huis in Frieswijk
 • Zoek het nummer van de Mitra of Hans Anders
 • Vind de bereikbaarheid van de Schoonheidsspecialiste of Ingenieur werktuigbouw & electra Burgerlijke en utiliteitsbouw in Frieswijk
 • Wie heeft mijn nummer gedraaid?

Zoeken in de gids van Frieswijk

Doorzoek nu probleemloos de online telefoonnummer-zoeker van gemeente Deventer. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo achterhaal je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Mogelijk interessant: Open het online telefoonboek van een van de omliggende plaatsen.

Gevonden postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 7433. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Zoeken op wijk
Frieswijk onderscheiden we in verschillende wijken: Zuid, Kern, West, Noord, Oost, Buitengebied
telefoonboek-frieswijk

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Deze vind je aan het begin

 2. Geef aan wat je zoekt

  Een voorbeeld is een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op de paarse knop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Doorzoek de resultaten

  Je bekijkt hier de resultaten gebaseerd op jouw zoekopdracht in provincie Overijssel

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen goede info gevonden? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een nummer uit Frieswijk, wie wil mij bereiken?

Dit was een telefoonnummer uit Frieswijk. Natuurlijk wil je weten wie het is. Vul gewoon het telefoonnummer in. Het systeem zoekt naar de persoon die “matcht” met het nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Natuurlijk, vul het adres van de persoon zo accuraat als het kan in. Zaken als de postcode + huisnummer, maar ook straatnaam. Gebruik ook de (voor) naam als je deze weet. Aan de hand hiervan zoek je direct het gezochte telefoonnummer uit Frieswijk

Hoe werken gratis nummers en welke kosten geld?

De vaste en mobiele nummers kan je telefoneren binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor servicenummers als 0840, 0800, 0906, 0909, 0900 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Frieswijk

In een ander scenario is je telefoon diverse malen gebeld en ben je benieuwd van wie het nummer is. Vaak doen mensen dit na een gemist gesprek, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Gebaseerd op een nummer kan je ontcijferen wie de “eigenaar” is van het nummer. In de prakijk valt het soms flink tegen. Aan de hand van de zoekmachine krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Frieswijk. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.deventer.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Vaticaanstad.