Telefoonboek Lemelerveld

Een online inkijkje in het telefoonboek van Lemelerveld? Ga aan de slag met onze gemakkelijke zoekfunctie. Zo check jij razendsnel bijna alle contactgegevens in Dalfsen. Begin altijd je query met een naam (denk aan van der Meer), een onderneming (bijv. Total) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Lemelerveld-zuidwest (ten zuiden van de Twentseweg) en wellicht 8154. Druk op “zoeken”. De tool analyseert het online telefoonboek en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Lemelerveld gaat super eenvoudig. Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Lemelerveld

Ben je gebeld dooreen (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je op zoek naar een (mobiele) telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Lemelerveld? Een (06) nummer vinden ging vroeger met de gids. Hedendaags kan dit aan de hand van internet vele malen efficiënter. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker te gebruiken is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een bedrijfstelefoonnummer zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het nummer van U. van der Veen wonend in Lemelerveld
 • Check de contactgegevens van de The Read Shop of Eye Wish
 • Vind de bereikbaarheid van de Psychotherapeut of Recherchebureau uit Lemelerveld
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Lemelerveld

Doorzoek nu efficiënt de gids van de gemeente Dalfsen. Geen resultaat? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Op die manier achterhaal je gemakkelijker alle specifieke details die je nodig hebt. Een andere optie: Open het online telefoonboek van een andere plaats.

Gevonden postcodes
Ons systeem heeft diverse postcodes gesignaleerd: 8154, 8153, 8152, 8151. Gebruik deze postcode(s). Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken in deze plaats
Lemelerveld is te onderscheiden in diverse wijken: Lemelerveld-zuidwest (ten zuiden van de Twentseweg), Lemelerveld-zuid (ten zuiden van de Grensweg en omgeving Posthoornweg), Lemelerveld-west (ten westen van de Deventerlaan en ten noorden van de Twentseweg, inclusief buurtschap Strenkhaar), Lemelerveld-oost (ten oosten van de Deventerlaan en ten noorden van de Grensweg)
telefoonboek-lemelerveld

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Klik op de zoekmachine

  Die vind je terug hierboven

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Voorbeelden zijn een nummer of juist contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  Tienduizenden websites worden bekeken

 4. Doorzoek de resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers en overige info in provincie Overijssel

 5. Opnieuw zoeken

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Te weinig data gekregen? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Ik heb een melding van een gemiste oproep uit Lemelerveld, wie heeft mij gebeld?

Ik ben gebeld door een telefoonnummer uit Lemelerveld. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Zoek dan op het nummer in onze tool. De zoektool gaat nu op zoek naar de persoon die “matcht” met het nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Natuurlijk, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo accuraat als het kan in. Informatie zoals buurtschap, postcode of straatnaam. Vul de zoekopdracht aan met een naam wanneer dat bekend is. Hiermee zoek je direct het beoogde telefoonnummer uit Lemelerveld

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke nummers kosten per minuut geld?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers kan je telefoneren binnen het (mobiele) bellen abonnement. Voor premium nummers zoals 0909, 0906, 1800, 0840, 0800 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Lemelerveld

Het kan voorkomen: dan heb je een gemiste oproep en is het van groot belang dat je weet wie er achter dit nummer schuilgaat. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een tel. nummer dat je voor de zekerheid wil checken. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Aan de hand van een mobiel telefoonnummer kun je te weten komen welke persoon of bedrijf erbij hoort. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door middel van ons systeem doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids uit Lemelerveld. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie hoort er bij dit nummer?
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Bezoek de website van de gemeente voor meer info: http://www.dalfsen.nl/
 • Ook interessant: Telefoonnummer Slovenië.