Telefoonboek Heikant

Op zoek naar het telefoonboek van Heikant? Start met onderstaande speciale zoekmachine. Zo tref je snel & eenvoudig alle adresgegevens van mensen uit Tilburg. Jij kan starten met een (voor) naam (als de Wit), een shop (als Aldi) of misschien met een adres en huisnummer. Maak jouw zoekopdracht nog concreter met Oost of misschien 5032. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De telefoonzoeker gaat door het telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Heikant is echt heel eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Heikant

Een oproep gehad van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je benieuwd naar het nummer van een onderneming of man / vrouw uit Heikant? Een telefoonnummer opzoeken ging voorheen met de gids. Tegenwoordig kan dat via een online telefoonboek vele malen efficiënter. Een aantal scenario’s waarbij het digitale telefoonboek ideaal is:

 • Het 06 nummer of vaste telefoonnummer van mensen zoeken
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Check het tel. nummer van R. van der Meulen wonend in Heikant
 • Check het nummer van de Shell of DA
 • Check het nummer van de Winkelsurveillant of Projectmanager technische installaties in Heikant
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in telefoonnummer-database Heikant

Doorzoek nu probleemloos het telefoonboek van gemeente Tilburg. Niet gevonden wat je zoekt? Maak de zoekopdracht concreter. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Dat vergroot de kans op het vinden van alle specifieke details die je nodig hebt. Ook het overwegen waard: Open het online telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
Postcodes in deze regio: 5032. Vergeet deze niet in jouw zoekopdracht. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken in de buurt
Heikant wordt gevormd door verschillende wijken: Oost, Centrum, Zuid, Noord, Kern, Buitengebied
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-heikant

Hoe doorzoek ik snel het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  De tool staat bovenaan de pagina

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijvoorbeeld een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Druk op de zoekbutton

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Resultaten bekijken

  Je checkt nu alle zoekresultaten in provincie Noord-Brabant

 5. Andere zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Niet de gewenste resultaten? Specificeer jouw zoekopdracht

Vragen over de gids

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Heikant, wie heeft mij gebeld?

Dit was een telefoonnummer uit omgeving Heikant. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Vul het nummer in de zoekbalk in. De tool achterhaalt de persoon passend bij het desbetreffende nummer. Het gaat hierbij om andersom zoeken.

Hoe kan ik een nummer zoeken bij een adres?

Uiteraard, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens zo volledig als mogelijk in. Details als adres, postcode en huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je daar de beschikking over hebt. Hiermee krijg je direct het beoogde telefoonnummer uit Heikant

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke kosten geld?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je telefoneren met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0840, 0900, 1800, 0909, 0906 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Heikant

In sommige gevallen heb je de beschikking over een nummer, en wens je te ontcijferen wie jou heeft gebeld. Het kan gaat om een gemist oproep, of een nummer dat je ergens gezien hebt. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Op basis van een (vast) telefoonnummer kan je uitdokteren welke persoon er bij hoort. De ene keer gaat dit makkelijker dan de andere keer. Door gebruik te maken van de nummerzoeker check je direct gratis de omgekeerde gids in Heikant. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie https://www.tilburg.nl/
 • Lees ook: Telefoonnummer Albanië.