Telefoonboek Braakhoek

Nummers nodig uit het telefoonboek van Braakhoek? Dat doe je met deze praktische zoekfunctie. Via deze weg zoek je verrassend eenvoudig tientallen telefoonnummers, adressen en namen uit Reusel-De Mierden. Je kunt beginnen met een naam (bijvoorbeeld Bakker), een winkel of bedrijf (bijv. Esso) of juist met een adres uit deze plaats. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Oost en/of 5094. Tik nu op de knop “zoeken”. Onze tool checkt razendsnel de database en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Braakhoek gaat super eenvoudig. Wacht niet langer!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Braakhoek

Een oproep gehad van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of ben je benieuwd naar het telefoonnummer van een bedrijf of persoon uit Braakhoek? Een telefoonnummer zoeken ging tot een jaar of 20 geleden nog ouderwets met de gids. Hedendaags doe je dit online honderd keer sneller. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer een internet telefoonboek uitkomst biedt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • Andersom of omgekeerd zoeken op nummer
 • Vinden van 06 nummers bij sociale profielen
 • Zoek het nummer van G. van der Linden met een woning in Braakhoek
 • Vind het telefoonnummer van de Hubo of Tinq
 • Bekijk contactgegevens van de Arbeids- en organisatiedeskundige of Grafisch Ontwerper uit Braakhoek
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Braakhoek

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Reusel-De Mierden. Had dit niet het gewenste resulataat? Maak de zoekopdracht concreter. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Zo vind je sneller het juiste telefoonnummer of adres. Wat somso ook werkt: Doorzoek het telefoonboek van een van de plaatsen in de buurt.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 5094. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Zoeken op wijk
Braakhoek bestaat uit velerlei buurtschappen: Oost, Noord, Centrum, Kern, West, Buitengebied
telefoonboek-braakhoek

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open de zoekfunctie

  Deze vind je bovenaan de pagina

 2. Wat wil jij weten?

  O.a. een nummer of contactgegevens.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Het proces wordt nu in gang gezet

 4. Bekijken alle resultaten

  Je wordt doorgestuurd naar een lijst met adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Noord-Brabant

 5. Zoek opnieuw

  Gevonden wat je zocht? Mooi! Geen hits? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Braakhoek, welke naam hoort erbij?

Het ging om een nummer uit de regio Braakhoek. Vanzelfsprekend wil je weten wie het was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons systeem gaat meteen op zoek naar de persoon/bedrijf die correspondeert met het nummer. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Uiteraard, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon zo volledig als mogelijk in. Zaken als adres, postcode en huisnummer. Vul de zoekopdracht aan met een naam wanneer dat bekend is. Dan check jij snel dit telefoonnummer in Braakhoek

Hoe werken gratis nummers en hoe zit dat met betaalde servicenummers?

De standaard (mobiele) nummers zijn gewoon te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor nummers van bedrijven die beginnen met 0840, 0906, 1800, 0900, 0800 moet je uitkijken, hier gelden soms extra kosten.

Omgekeerd zoeken in Braakhoek

In sommige gevallen heb jij een belangrijk gesprek gehad en ben je nieuwsgierig van wie het nummer is. Misschien iemand die jou heeft gebeld, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met niet meer dan een (net) nummer kan je ontrafelen welke persoon er bij hoort. Het is niet iets wat altijd gemakkelijk gaat. Aan de hand van de nummerzoeker zoek jij zonder moeite het omgekeerde telefoonboek in Braakhoek. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Wie heeft mij gebeld?
 • Nagaan of het nummer van een betrouwbaar iemand is
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.reuseldemierden.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonnummer Groenland.