Telefoonboek Giersbergen

Een online inkijkje in het telefoonboek van Giersbergen? Gebruik de aangegeven gemakkelijke zoekfunctie. Via deze weg achterhaal je razendsnel veel telefoongegevens & adresgegevens in Heusden. Ga aan de slag met met een naam (dit kan zijn Hofman), een zaak (zoals AutoCrew) of probeer een straatnaam of postcode. Of zoek specifiek binnen Oost of eventueel 5151. Druk vervolgens op zoeken om verder te gaan. De zoekmachine zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en biedt namen en nummers. Een telefoonnummer zoeken in Giersbergen stelt maar weinig voor! Probeer het zelf uit!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Giersbergen

Zie jij een gemiste oproep van een telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben je op zoek naar een bepaald nummer van een zaak of bewoner in Giersbergen? Contactgegevens opzoeken ging vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Nu kan dit aan de hand van internet honderd keer sneller. Om je een beeld te geven waar online telefoonnummers zoeken handig is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Ontdek het nummer van R. de Wit wonend in Giersbergen
 • Check de contactgegevens van de D-Reizen of Avia
 • Ontdek het nummer van de Radiotherapeutisch laborant of Bedrijfsarts uit Giersbergen
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Giersbergen

Doorzoek nu online de internet telefoonnummer-database van de gemeente Heusden. Niet gevonden wat je zoekt? Maak de zoekopdracht concreter. Wellicht met een straatnaam of huisnummer. Dan vind jij eenvoudiger de gegevens die jij zoekt. Wat somso ook werkt: Check de gids van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 5151. Gebruik deze postcode(s). Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Zoeken op wijk
Giersbergen is te onderscheiden in diverse wijken: Oost, West, Buitengebied, Kern, Centrum, Zuid
Plaatsen in de omgeving
telefoonboek-giersbergen

Hoe vind ik het gewenste telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die tref je aan het begin

 2. Vul de velden in

  Bijvoorbeeld een (mobiel) tel. nummer of een adres.

 3. Klik op zoeken

  De tool begint met zoeken

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ziet nu adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Noord-Brabant

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet gevonden wat je zocht? Zoek dan nog eens opnieuw.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een vreemd nummer uit Giersbergen, wie was het?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Giersbergen. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Vul de cijfers van het nummer in onze tool in. Ons zoeksysteem achterhaalt de persoon die “matcht” met het nummer. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Absoluut, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo volledig als mogelijk in. Details als buurtschap, postcode of straatnaam. Vul ook de naam in wanneer dat bekend is. Daarmee check jij succesvol het begeerde telefoonnummer uit Giersbergen

In welke gevallen is een nummer gratis en welke zijn betaald?

De meest gebruikte vaste + 06 nummers zijn gewoon te bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor premium nummers zoals 0800, 1800, 0909, 0840, 0900 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Giersbergen

Het kan voorkomen: dan heb je een gemiste oproep en is het van groot belang dat je weet wie je aan de telefoon hebt gehad. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Dit noemen we omgekeerd zoeken of andersom zoeken. Met enkel een (vast) telefoonnummer kun je te weten komen wie er bij het nummer hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Dankzij de zoektool check je direct gratis de omgekeerde gids uit Giersbergen. Je kan hier wat aan hebben bij bijvoorbeeld:

 • Wie probeerde mij te bellen?
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: https://www.heusden.nl/index.jsp
 • Ook interessant: Telefoonnummer Nigeria.