Telefoonboek Voort

Een online inkijkje in het telefoonboek van Voort? Open nu onderstaande gemakkelijke zoekmachine. Hiermee bekijk jij erg simpel ontzettend veel (06) nummers en contacten in Bergeijk. Je kunt beginnen met een naam (bijvoorbeeld Visser), bedrijfsnaam (bijv. C&A) of misschien met een adres en huisnummer. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Oost en de postcode, 5561. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). Onze tool doorzoekt het digitale telefoonboek en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Voort gaat online zo eenvoudig! Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Voort

Een gemiste oproep van een (mobiel) nummer dat je niet kent? Of zoek je het telefoonnummer van een onderneming of man / vrouw uit Voort? Een telefoonnummer zoeken ging tot voor kort via het dikke telefoonboek. Hedendaags doe je dit online vele malen sneller. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer de internet telefoonnummer-database van pas komt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een nummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van woongegevens bij nummers
 • Zoek het nummer van E. Gerritsen met een woning in Voort
 • Vind de bereikbaarheid van de Praxis of Gamma
 • Bekijk contactgegevens van de Gassingsleider of Gedelegeerd projectontwikkelaar in Voort
 • Wie hoort er bij een bepaald nummer?

Doorzoek de gids van Voort

Doorzoek nu efficiënt het online telefoonboek van de gemeente Bergeijk. Niet gevonden wat je zoekt? Probeer de zoekopdracht concreter te maken. Denk aan een postcode of straatnaam. Op die manier achterhaal je gemakkelijker de contactgegevens die jij nodig hebt. Ook mogelijk: Check de gids van een omliggende stad of dorp.

Zoeken op postcode
In de database staan onder andere deze postcodes: 5561. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Buurten en wijken
Voort kent buurten & wijken: Oost, Kern, Noord, Centrum, Buitengebied, Zuid
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-voort

Een telefoonnummer zoeken, hoe werkt dat?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Deze vind je aan het begin

 2. Specificeer jouw zoekopdracht.

  Bijvoorbeeld een straatnaam en poscode of een nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je ziet nu nummers, namen en adressen in provincie Noord-Brabant

 5. Nogmaals zoeken

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet de gewenste resultaten? Probeer een andere zoekopdracht.

Veelgestelde vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Voort, van wie is het nummer?

Het ging om een nummer uit de regio Voort. Je bent nieuwsgierig wie dit is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoekformulier gaat op zoek naar de contactgegevens die mogelijk eigenaar is het dit telefoonnummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Vanzelfsprekend, vul daarvoor de postcode van deze persoon volledig in. Informatie zoals weg, straat, buurt, wijk, postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je deze weet. Zo verkrijg je het snelste het beoogde telefoonnummer in Voort

In welke gevallen is een nummer gratis en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

De vaste en mobiele nummers zijn gewoon te bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor zaken als 0840, 0900, 0906, 1800, 0909 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Voort

Het kan voorkomen: dan heb je een gemiste oproep en is het van groot belang dat je weet wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien na een onduidelijk gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd/andersom zoeken noemen we dit ook wel. Met alleen maar een compleet nummer kan je achterhalen wie de “eigenaar” is van het nummer. Vaak is het niet heel eenvoudig. Dankzij het zoekscript krijg je alle resultaten uit het omgekeerde telefoonboek van Voort. Omgekeerd zoeken komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Belangrijke nummers vind je ook op http://www.bergeijk.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Assicuro.