Telefoonboek Steeg

Nummers nodig uit het telefoonboek van Steeg? Start met onderstaande handige zoekfunctie. Zo tref je gemakkelijk alle adressen en (mobiele) nummers in de buurt van Horst aan de Maas. Jij kan starten met een naam (bijv. de Vos), bedrijf (bijv. Specsavesr) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt ook in bepaalde gebieden zoeken zoals West en wellicht 5975. Het zoeken kan nu beginnen (druk op “zoek”). De zoekmachine analyseert het online telefoonboek en geeft jou bruikbare info. Een telefoonnummer zoeken in Steeg gaat super eenvoudig. Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Steeg

Ben je gebeld dooreen (mobiel) nummer dat je niet kent? Of blief jij een bereikbaar nummer van een shop of inwoner van Steeg? Contactgegevens opzoeken deden we niet heel lang geleden met zo’n onpraktisch telefoonboek. Tegenwoordig gaat dat middels het internet sneller en accurater. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoonnummer-zoeker van pas komt:

 • Het vaste nummer achterhalen van een huis
 • Een zakelijk telefoonnummer achterhalen
 • In het omgekeerde telefoonboek zoeken
 • Adressen en nummers bij namen zoeken
 • Zoek het nummer van S. Blom wonend in Steeg
 • Ontdek het nummer van de Profile of Specsavesr
 • Bekijk het nummer van de Hondentrimmer of Adviseur corporate finance in Steeg
 • Wie heeft mij gebeld?

Zoeken in de gids van Steeg

Doorzoek nu gemakkelijk het telefoonboek van gemeente Horst aan de Maas. Niets gevonden? Zoek dan op andere combinaties. Denk aan een postcode of straatnaam. Zo achterhaal je sneller alle specifieke details die je nodig hebt. Wat ook kan: Open het online telefoonboek van een omliggende stad of dorp.

Belangrijke postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 5975. Mogelijk helpen deze locatiegegevens. Het helpt bij het vinden van een adres of nummer.
Wijken en buurten
Steeg is te onderscheiden in een aantal wijken en buurten: West, Zuid, Oost, Centrum, Noord, Buitengebied
Woonplaatsen in de omgeving
telefoonboek-steeg

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die vind je terug even hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Denk aan een nummer of contactgegevens.

 3. Start het zoeken door op de button te klikken

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Bekijk zoekresultaten

  Je treft nu alle zoekresultaten in provincie Limburg

 5. Opnieuw zoeken

  Je kunt het gevonden nummer bellen. 0 mogelijkheden? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Steeg, wie was het?

Je bent gebeld door een nummer uit Steeg. Natuurlijk wil je weten wie het is. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoekformulier zal nu zoeken naar de persoon die bij het nummer hoort. We spreken ook wel over omgekeerd/andersom zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Absoluut, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo compleet mogelijk in. Onder ander buurtschap, postcode of straatnaam. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je daarover beschikt. Dan zoek jij het gemakkelijkste het telefoonnummer uit Steeg

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en voor welke geldt een speciaal tarief?

De vaste en mobiele nummers zijn gewoon te bellen als jij beschikt over een belbundel (belminuten). Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0800, 1800, 0906, 0840, 0909 kan een bedrijf extra kosten doorrekenen.

Omgekeerd zoeken in Steeg

Mogelijkerwijs heb je enkel een (mobiel) nummer en moet je achterhalen van wie jij een gesprek hebt gemist. Denk aan een gemist gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Aan de hand van een compleet nummer kun je te weten komen op wie z’n naam het nummer staat. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Dankzij de telefoonzoeker krijg je alle resultaten uit de omgekeerde gids in Steeg. Je hebt dit nodig in het geval van:

 • Op wie z’n naam staat dit nummer?
 • Is dit bedrijf of deze persoon betrouwbaar?
 • Voor belangrijke nummers zie ook https://www.horstaandemaas.nl/index.jsp
 • Snel verder naar: Telefoonnummer Tuvalu.