Telefoonboek Vogelswerf

Een online inkijkje in het telefoonboek van Vogelswerf? Open nu de aangegeven snelle zoekmachine. Via deze werkwijze tref je erg simpel de meeste contactgegevens in en rondom Lingewaal. Begin altijd je query met een (voor) naam (als van den Bosch), een zaak (zoals Expert) of wellicht met een compleet adres. Je kunt ook zoeken op een wijk als Noord en de postcode, 4211. Klik nu op de zoekbutton. De zoekmachine gaat aan de slag met zoeken en toont relevante zoekresultaten. Een telefoonnummer zoeken in Vogelswerf kan iedereen! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Vogelswerf

Zojuist een gemiste oproep ontvangen van een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of zoek je het telefoonnummer van een shop of inwoner van Vogelswerf? Een (mobiel) nummer zoeken ging vroeger via het dikke telefoonboek. Dat is veranderd, nu kan dat via het internet zonder moeite. We sommen een aantal voorbeelden op wanneer de internet telefoongids te raadplegen is:

 • Het vinden van een telefoonnummer van een persoon
 • Het nummer van een winkel of bedrijf zoeken
 • Omgekeerd op een nummer zoeken
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Bekijk het nummer van A. Boer in Vogelswerf
 • Ontdek het nummer van de Spar of Poiesz
 • Bekijk contactgegevens van de Oefentherapeut Cesar of Wagenparkbeheer- en adviesbureau in Vogelswerf
 • Door wie ben ik gebeld?

Doorzoek telefoongids Vogelswerf

Doorzoek nu gemakkelijk de telefoongids van de gemeente Lingewaal. Geen resultaat? Zoek specifieker. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Dat vergroot de kans op het vinden van de contactgegevens die jij nodig hebt. Een andere optie: Doorzoek het telefoonboek van een van randgemeenten of plaatsen.

Postcodes in de buurt
Wij hebben de volgende postcode(s) gevonden in deze plaats: 4211. Je kunt deze postcodes gebruiken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Vogelswerf is te onderscheiden in een aantal buurten: Noord, Oost, Zuid, Buitengebied, Centrum, Kern
telefoonboek-vogelswerf

Hoe vind ik snel een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Start de zoekfunctie op

  Die vind je terug hier

 2. Vul in wat jij zoekt

  O.a. een nummer of contactgegevens.

 3. Klik op zoeken

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je bekijkt hier alle resultaten op een rij in provincie Gelderland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Jij kan direct de informatie toepassen. Geen goede info gevonden? Zoek dan nog eens opnieuw.

Telefoongids FAQ

Ik heb een gemiste oproep van een nummer uit Vogelswerf, wie was het?

Je bent gebeld door een nummer uit Vogelswerf. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons zoeksysteem probeert de persoon te vinden passend bij het desbetreffende nummer. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Ja, vul daarvoor de postcode van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Onder ander postcode en toevoegingen (straat). Gebruik ook de (voor) naam indien deze bekend is. Zo vind je snel het gezochte telefoonnummer in Vogelswerf

Welke nummers kan ik gratis bellen en voor welke geldt een speciaal tarief?

De reguliere telefoonnummers kan je zonder kosten bellen vanuit jouw (mobiele) telefonie pakket. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0900, 0909, 0906, 1800, 0840 geldt mogelijk een extra tarief.

Omgekeerd zoeken in Vogelswerf

Het kan voorkomen: dan heb je een telefoonnummer, en moet je achterhalen wie de persoon is. Denk aan een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. Omgekeerd of andersom zoeken wordt dit ook wel genoemd. Gebaseerd op een compleet nummer kan je ontcijferen wie er bij het nummer hoort. Vaak is het niet heel eenvoudig. Door middel van ons systeem kun jij toch gebruik maken van het omgekeerde telefoonboek uit Vogelswerf. Andersom zoeken is handig bij situaties als: