Telefoonboek Hoornerveen

Op zoek naar het telefoonboek van Hoornerveen? Dat doe je met de ontwikkelde handige zoekfunctie. Zodoende check jij zonder problemen veel telefoongegevens & adresgegevens van huishoudens in Heerde. Jij kan starten met een voor- of achternaam (bijv. van Beek), bedrijfsnaam (bijv. T-Mobile) of juist met een adres uit deze plaats. Je kunt ook zoeken op een wijk als Buitengebied en/of 8181. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. De zoekmachine gaat aan de slag met zoeken en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Hoornerveen gaat online zo eenvoudig! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Hoornerveen

Ben je gebeld dooreen telefoonnummer die je zo even niet kan plaatsen? Of ben jij nieuwsgierig naar het (vaste) telefoonnummer van een firma of familie uit Hoornerveen? Een (mobiel) nummer zoeken ging vroeger d.m.v. telefoonboeken en gidsen. Vandaag de dag kan dat online veel gemakkelijker. Een aantal scenario’s waar online telefoonnummers zoeken uitkomst biedt:

 • Telefoonnummers checken van specfieke huishoudens
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Ontdek het nummer van F. Vos in Hoornerveen
 • Check de contactgegevens van de Primark of Wibra
 • Check de contactgegevens van de Digitale Fotografie of Automatiseringsgerichte organisatieadviseur uit Hoornerveen
 • Wie heeft mij gebeld?

Doorzoek de gids van Hoornerveen

Doorzoek nu efficiënt de internet telefoonnummer-database van de gemeente Heerde. Niet gevonden wat je zoekt? Pas dan je zoekopdracht aan. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Zo detecteer je eerder alle informatie die jij wilt vinden. Ook mogelijk: Open het online telefoonboek van een van de aangrenzende dorpen of steden.

Postcodes in de buurt
De database toont de volgende postcode(s): 8181. Indien nodig, voeg deze toe aan de query. Je vindt op die manier sneller een naam of nummer.
Wijken
Hoornerveen bestaat uit een aantal buurten: Buitengebied, Zuid, Centrum, Oost, West, Kern
telefoonboek-hoornerveen

Hoe moet ik telefoonnummers zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die tref je even hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Bijv. een nummer of juist contactgegevens.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  De zoekmachine zal nu gaan uitvoeren

 4. Resultaten bekijken

  Je ontdekt vervolgens nummers, namen en adressen in provincie Gelderland

 5. Andere zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Beperkte resultaten? Probeer dan andersom te zoeken.

Nummergids FAQ

Ik ben gebeld door een raar nummer uit Hoornerveen, van wie is het nummer?

Je zag dat het (net) nummer kwam uit de buurt van Hoornerveen. Je bent dan benieuwd wie het is. Vul het nummer in de zoekbalk in. De tool zoekt naar de persoon die bij het nummer hoort. Dit is het principe van omgekeerd zoeken.

Een nummer zoeken op adres, kan dat?

Natuurlijk, vul de contactgegevens zo accuraat als het kan in. Denk aan weg, straat, buurt, wijk, postcode. Denk ook aan een achternaam/voornaam indien deze bekend is. Op die manier krijg je snel een telefoonnummer in Hoornerveen

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en voor welke moet ik een vergoeding betalen?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je zonder kosten bellen met jouw (mobiele) belbundel. Voor premium nummers zoals 0900, 1800, 0800, 0909, 0840 kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

Omgekeerd zoeken in Hoornerveen

Het is mogelijk: dan beschik je over een nummer en ben je benieuwd van wie jij een gesprek hebt gemist. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of gewoon om na te gaan of iemand wel betrouwbaar is. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een nummer kan je uitdokteren op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat niet altijd even makkelijk. Gebaseerd op de telefoonzoeker kun je probleemloos zoeken door de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database van Hoornerveen. Andersom zoeken is handig bij situaties als:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Op de website van de gemeente vind je overige nummers: http://www.heerde.nl/
 • Ga verder naar: Telefoonnummer Verenigd Koninkrijk.