Telefoonboek Tongeren

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van Tongeren? Dat doe je met de aangegeven speciale zoekmachine. Zo check jij zonder problemen veel telefoonnummers, adressen en namen van inwoners uit Epe. Start jouw zoekopdracht met een voor- of achternaam (bijv. van den Pol), een winkel of bedrijf (bijv. Wereldwinkel) of juist met een adres uit deze plaats. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied en de postcode, 8162. Klik nu op de zoekknop. Het systeem zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en laat jou relevante hits (nummers) zien. Een telefoonnummer zoeken in Tongeren is kinderspel! Test het zelf!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Tongeren

Vandaag gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of blief jij het (vaste) telefoonnummer van een huishouden of gezin uit Tongeren? Een telefoonnummer opzoeken ging voorheen via het dikke telefoonboek. Momenteel kan dat via een online telefoonboek vele malen efficiënter. Een aantal scenario’s waar de online telefoonnummer-zoeker onmisbaar is:

 • Iemands vaste nummer achterhalen
 • Het nummer van een bedrijf zoeken
 • Op telefoonnummer zoeken (omgekeerd)
 • Vinden van mobiele nummers en gegevens
 • Vind het vaste nummer van Z. van de Velde met een woning in Tongeren
 • Vind het telefoonnummer van de De Hypotheekshop of Primark
 • Vind de bereikbaarheid van de Horecaportier of Energie prestatie advies (EPA) uit Tongeren
 • Door wie ben ik gebeld?

Zoeken in de gids van Tongeren

Doorzoek nu probleemloos het online telefoonboek van de gemeente Epe. Heb je niks gevonden? Pas dan je zoekopdracht aan. Een postcode of deel van het nummer kan helpen. Dat vergroot de kans op het vinden van de gewenste informatie. Wat ook kan: Gebruik de gids voor een andere plaats.

Postcodes in de buurt
In de database staan onder andere deze postcodes: 8162. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. De gewenste contactgegevens heb je dan sneller gevonden.
Wijken in de buurt
Tongeren kan je onderverdelen in een aantal buurten: Buitengebied, Zuid, Centrum, West, Oost, Noord
Plaatsen in de buurt
telefoonboek-tongeren

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Surf naar de zoekopties

  Die vind je terug bovenaan de pagina

 2. Geef aan wat je zoekt

  Mogelijk een naam, adres of telefoonnummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  De database wordt doorzocht

 4. Resultaten bekijken

  Je ontdekt vervolgens alle relevante resultaten in provincie Gelderland

 5. Pas zoekopdracht aan

  De ontvangen info kan je kopiëren of opslaan. Niet de gewenste resultaten? Maak de zoekopdracht nog concreter.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Tongeren, van wie is het nummer?

Je bent gebeld door een nummer uit Tongeren. Iedereen wil dan weten door wie ze zijn benaderd. Geef het telefoonnummer in. Het systeem gaat op zoek naar de contactgegevens die eigenaar is van dit nummer. Je zoekt dan op een omgekeerde manier.

Kan ik ook een tel. nr. zoeken bij een bepaald adres?

Vanzelfsprekend, vul de adresgegevens van de persoon die je zoekt volledig in. Voorbeeld zijn weg, straat, buurt, wijk, postcode. Vergeet ook niet de voor+ achternaam mits je die weet. Op die manier verkrijg je het eenvoudigst het begeerde telefoonnummer uit Tongeren

Welke nummers kan ik gratis bereiken, en welke telefoonnummers zijn betaald?

De gangbare vaste lijnen en mobiele nummers kan je gewoon bellen met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0900, 1800, 0909, 0800, 0840 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Tongeren

Het kan voorkomen: dan heb je de beschikking over een nummer, en ben je nieuwsgierig wie je aan de telefoon hebt gehad. Misschien na een onduidelijk gesprek, of om de integriteit van iemand te bepalen. In de volksmond heeft dit andersom of omgekeerd zoeken. Met behulp van een volledig telefoonnummer kan je ontrafelen op wie z’n naam het nummer staat. Het gaat niet altijd even makkelijk. Via de tool krijg je alle resultaten uit de omgekeerd (bedrijven) telefoonnummer-database in Tongeren. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Is het nummer niet van iemand met kwade bedoelingen?
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.epe.nl/
 • Leuk om te bekijken: Telefoonnummer Sri Lanka.