Telefoonboek Jonas

Info nodig? Doorzoek het telefoonboek van Jonas?Maak dan gebruik van de aangegeven praktische zoekmachine. Daarmee bekijk jij snel & eenvoudig belangrijke telefoonnummers, adressen en namen uit Epe. Start jouw zoekopdracht met een naam (dit kan zijn Timmermans), een firma (bijv. Firezone) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Je kunt nog specifieker zoeken op bijv. Buitengebied en de postcode, 8171. Ga nu verder door te klikken op de paarse knop. Onze tool zal zoeken op jouw ingevoerde gegevens en komt terug met nummers en namen. Een telefoonnummer zoeken in Jonas is niet moeilijk! Ga er zelf mee aan de slag!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Jonas

Vandaag gebeld door een voor jou onbekend nummer? Of heb jij nodig het nummer van een winkel of persoon in Jonas? Een telefoonnummer opzoeken ging tot voor kort met de gids. Dat is veranderd, nu werkt dat via een digitale telefoonnummer-database vele malen sneller. Hierna vind je verschillende situaties waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Bekijken van woonplaatsen bij netnummers
 • Bekijk het nummer van S. Willems wonend in Jonas
 • Zoek het nummer van de De Hypotheker of AutoCrew
 • Bekijk het nummer van de Psychotherapeut of ICT-helpdesk uit Jonas
 • Door welke persoon bij je gebeld?

Zoeken in de gids van Jonas

Doorzoek nu gemakkelijk de gids van de gemeente Epe. Geen resultaat? Maak de zoekopdracht concreter. Je kunt denken aan een wijk of postcode. Zo vind je sneller de gewenste informatie. Eventueel te testen: Gebruik de gids voor een andere plaats.

Belangrijke postcodes
Relevante postcodes uit de buurt zijn: 8171. Je kunt deze postcodes gebruiken. Zo achterhaal je sneller de gewenste gegevens.
Wijken in de buurt
Jonas onderscheiden we in buurtschappen en kernen: Buitengebied, Zuid, Centrum, Noord, Oost, Kern
telefoonboek-jonas

Hoe werkt het online telefoonboek?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Ga naar de invulvelden

  Deze bekijk je aan de top van deze pagina

 2. Wat wil jij weten?

  Een voorbeeld is adresgegevens of een nummer.

 3. Tik eronder op “zoeken”

  Het systeem gaat een enorme database door

 4. Check resultaten

  Je ontdekt vervolgens telefoonnummers en overige info in provincie Gelderland

 5. Pas zoekopdracht aan

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen resultaat? Probeer een andere zoekopdracht.

Vragen over de gids

Ik ben gebeld door een nummer dat ik niet ken uit Jonas, wie was het?

Het ging om een nummer uit de regio Jonas. Je bent dan benieuwd wie het is. Zoek dan op het nummer in onze tool. Ons systeem achterhaalt de persoon die eigenaar is van dit nummer. Dit wordt ook wel omgekeerd zoeken genoemd.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op adres?

Vanzelfsprekend, voer de adresgegevens van deze persoon zo duidelijk mogelijk in. Details als adres, postcode en huisnummer. Probeer het ook met een voor- of achternaam als je die info hebt. Daarmee verkrijg je doeltreffende het verlangde telefoonnummer in Jonas

Kan ik de gevonden nummers gratis bellen, en welke telefoonnummers zijn betaald?

Een “normaal” telefoonnummer (vast of mobiel) kan je bereiken uit de belbundel van je abonnement. Voor zakelijke telefoonnummers zoals bijv. 0906, 0840, 0909, 0900, 0800 zorgen mogelijk wel voor een hogere rekening.

Omgekeerd zoeken in Jonas

Soms is je telefoon diverse malen gebeld en ben je benieuwd van wie het nummer is. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een telefoonnummer bij een advertentie. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Aan de hand van een volledig telefoonnummer kan je uitdokteren welke persoon er bij hoort. Je vindt niet altijd 1,2,3 wat je zoekt. Middels de nummerzoeker gebruik je snel en gemakkelijk de (omgekeerde) telefoonnummer-database van Jonas. Situaties waar omgekeerd zoeken uitkomst biedt:

 • Opzoeken wie gebeld heeft
 • Controleren of een nummer betrouwbaar is
 • Tip: voor overige relevante nummers zie ook http://www.epe.nl/
 • Check ook: Telefoonnummer Tsjechië.