Telefoonboek Slijkenburg

Specifieke informatie nodig uit het telefoonboek van Slijkenburg? Ga aan de slag met de ontwikkelde speciale zoekmachine. Via deze weg check jij zonder problemen honderden telefoongegevens & adresgegevens in de buurt van Weststellingwerf. Begin altijd je query met een naam (dit kan zijn Hendriks), bedrijf (bijv. Hubo) of postcode, adresgegevens of regio. Je kan jouw zoekopdracht ook aanvullen met Buitengebied of misschien 8489. Druk nu gewoon op de paarse knop Het zoekscript checkt razendsnel de database en laat relevante telefoonnummers zien. Een telefoonnummer zoeken in Slijkenburg is echt heel eenvoudig. Begin er zelf mee!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Slijkenburg

Gebeld door een vreemd telefoonnummer? Of ben jij nieuwsgierig naar het (vaste) telefoonnummer van een inwoner of bedrijf uit Slijkenburg? Je (adres) of telefonische details zoeken ging tot een jaar of 20 geleden nog ouderwets met de gids. Hedendaags doe je dit online vele malen sneller. Om je een beeld te geven waar de online telefoonnummer-zoeker uitkomst biedt:

 • Het telefoonnummer zoeken dat bij een huis hoort
 • Een tel. nr. van een kantoor zoeken
 • Zoeken of een nummer betrouwbaar is (omgekeerd)
 • Zoeken op een mobiel telefoonnummer
 • Zoek het nummer van J. Jonker wonend in Slijkenburg
 • Vind het telefoonnummer van de Shoeby of Trekpleister
 • Vind de bereikbaarheid van de Voetbalsteward of Adviseur/consultant in Slijkenburg
 • Wie heeft mijn openbare nummer gebeld?

Doorzoek de gids van Slijkenburg

Doorzoek nu simpel de gids van de gemeente Weststellingwerf. Had dit niet het gewenste resulataat? Zoek specifieker. Voeg o.a. plaatsnamen of straatnamen toe. Zo detecteer je eerder de info waar jij naar op zoek bent. Een andere optie: Doorzoek het telefoonboek van een andere plaats.

Postcodes in de buurt
Het systeem heeft deze postcode(s) gevonden: 8489. Gebruik deze postcode(s). Zo vind je nog sneller het gewenste nummer.
Relevante wijken
Slijkenburg bestaat uit verschillende wijken: Buitengebied, Kern, Zuid, Oost, West, Centrum
telefoonboek-slijkenburg

Hoe werkt online telefoonnummer zoeken?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die vind je terug aan het begin

 2. Wie of wat zoek je?

  Bijvoorbeeld een adres of een (vast) nummer.

 3. Ga zoeken door op de knop te druk

  Duizenden pagina’s worden doorzocht

 4. Analyseer resultaten

  Je checkt nu alle relevante resultaten in provincie Friesland

 5. Nieuwe zoekopdracht

  Gevonden nummers kan je direct bellen. Niet gevonden wat je zocht? Pas jouw zoekopdracht dan aan.

Nummergids FAQ

Een nummer dan ik niet ken belde mij uit Slijkenburg, wie is het?

Het ging om een nummer uit de regio Slijkenburg. Dan moet je achterhalen wat of wie dit was. Plak het telefoonnummer in de zoekbalk. Ons zoeksysteem gaat op zoek naar de contactgegevens die bij het nummer hoort. In feite ben je dan andersom aan het zoeken.

Is het mogelijk om een nummer op adres te zoeken?

Zeker, vul – indien bekend – de postcode + straatnaam van de persoon helemaal in. Dit werkt met straatnaam of de postcode. Zoek ook eens op voorletter en achternaam indien deze bekend is. Daarmee zoek jij doeltreffende het benodigde telefoonnummer in Slijkenburg

Hoe dit dat met gratis telefoonnummers en welke nummers zijn servicenummers?

De reguliere telefoonnummers kun jij raadplegen (bellen) met jouw vaste lijn abonnement of mobiele abonnement. Voor adviesnummers zoals 0909, 0906, 0840, 0800, 1800 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in Slijkenburg

Het is mogelijk: dan heb je een telefoonnummer, en wens je te ontcijferen van wie jij een gesprek hebt gemist. Dit kan zijn n.a.v. een gemist gesprek, of een nummer dat je in de krant gezien hebt. In de praktijk hebben we het over andersom of omgekeerd zoeken. Aan de hand van een mobiel telefoonnummer kan je ontrafelen wie de “eigenaar” is van het nummer. In de prakijk valt het soms flink tegen. Door middel van de zoektool kun jij toch gebruik maken van de (omgekeerde) telefoonnummer-database in Slijkenburg. Het komt van pas bij bijvoorbeeld:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Is de persoon of het bedrijf achter nummer te vertrouwen
 • Zie ook de website van de gemeente voor belangrijke nummers: http://www.weststellingwerf.nl/
 • Bekijk ook: Telefoonboek Tsjechië.