Telefoonboek Gracht

Wil jij ook alles weten over het telefoonboek van De Gracht? Ga aan de slag met de snelle zoekfunctie. Hiermee vind je zonder problemen belangrijke adresgegevens van mensen uit Weststellingwerf. Begin altijd je query met een naam (bijvoorbeeld Evers), een zakelijk adres (bijv. Expert) of mogelijk (adres) postcode gegevens. Mogelijk ben je geïnteresseerd in bepaalde buurten zoals Buitengebied of een bepaalde postcode, 8485. Klik nu op de zoekknop. Onze tool gaat door het telefoonboek en levert nauwkeurig adressen en telefoonnummers. Een telefoonnummer zoeken in Gracht gaat online zo eenvoudig! Geef het direct een kans!

Snel vinden wat jij zoekt!


Een telefoonnummer zoeken in Gracht

Gebeld door een nummer dat je nog niet eerder gezien hebt? Of zoek je een bepaald nummer van een shop of inwoner van De Gracht? Het opzoeken van een nummer in deden we voorheen middels telefoonboeken en registers. Heden ten dage gaat dit online honderd keer sneller. Hieronder een aantal voorbeelden wanneer een internet telefoonboek handig is:

 • De telefonische gegevens van iemand vinden
 • Een telefoonnummer van een winkel vinden
 • Andersom zoeken (op nummer zoeken)
 • Zoeken van specifieke adresinformatie
 • Zoek het nummer van Familie de Vos met een woning in Gracht
 • Check de contactgegevens van de De Hypotheekshop of Intertoys
 • Check de contactgegevens van de Gezel zeevisvaart of Webmarketeer uit Gracht
 • Welke bedrijf heeft mij gebeld?

Doorzoek telefoonnummer-database De Gracht

Doorzoek nu zonder problemen de internet telefoonnummer-database van de gemeente Weststellingwerf. Heeft je zoekopdracht niks opgeleverd? Maak je zoekopdracht meer specifiek. Bijvoorbeeld met een wijk of postcode. Op basis daarvan zoek je makkelijker het juiste telefoonnummer of adres. Een andere optie: Doorzoek het telefoonboek van een plaats in de buurt.

Doorzoek postcodes
Deze postcodes zijn gevonden in deze regio: 8485. Jij kan deze gegevens gebruiken om te zoeken. Dat vergroot de kans op het vinden van een nummer.
Wijken en buurten
Gracht wordt gevormd door verschillende wijken: Buitengebied, Kern, Zuid, Noord, Centrum, West
telefoonboek-gracht

Hoe vind ik een telefoonnummer?

Benodigde tijd: 2 minuten.

Stappenplan telefoonnummer zoeken

 1. Open het zoekscript

  Die tref je hierboven

 2. Geef zoektermen op

  Mogelijk een adres of een (vast) nummer.

 3. Druk op de zoekknop

  De zoekmachine gaat nu aan de slag

 4. Bekijken alle resultaten

  Je ontdekt vervolgens adressen, telefoonnummers en overige gegevens in provincie Friesland

 5. Opnieuw zoeken

  Ga aan de slag met de gevonden gegevens. Geen goede info gevonden? Probeer dan andersom te zoeken.

Vragen over de gids

Iemand belde mij, maar ik ken het nummer niet uit Gracht, wie wil mij bereiken?

Het ging om een nummer uit de regio De Gracht. Jij wilt vast weten wie of wat dit was. Voer het nummer in. Het systeem start met het zoeken naar de persoon die “matcht” met het nummer. Men noemt dit doorgaans andersom zoeken.

Kan ik een telefoonnummer zoeken op naam/adres persoon?

Zeker, geeft daarvoor de potentiele adresgegevens volledig in. Zaken als adres, postcode en huisnummer. Zoek ook eens op voorletter en achternaam als je die info hebt. Op basis daarvan krijg je succesvol het verlangde telefoonnummer uit Gracht

Welke telefoonnummers zijn kosteloos, en welke zijn betaald?

De normale huistelefoonnummers zijn gewoon te bellen met jouw telefonie-abonnement. Voor speciale nummers als bijv. 0800, 0909, 0840, 0906, 0900 kan het zijn dat je een extra vergoeding betaalt.

Omgekeerd zoeken in De Gracht

Het is mogelijk: dan heb je de beschikking over een nummer, en kan je niet wachten te weten van wie het nummer is. Bijvoorbeeld een gemiste oproep, of een nummer waarvan je de betrouwbaarheid wilt bepalen. Omgekeerd of andersom zoeken komt steeds vaker voor. Met behulp van een (vast) telefoonnummer kun je opzoeken van wie het nummer is. Het gaat vaak niet vanzelf. Aan de hand van de zoektool doorzoek je binnen enkele seconden de omgekeerde gids van Gracht. Bijvoorbeeld handig bij:

 • Uitpluizen wie jou belde
 • Zijn er klachten te vinden over dit nummer?
 • Op zoek naar telefoonnummer van de gemeente? Zie http://www.weststellingwerf.nl/
 • Lees ook: Telefoonboek Thailand.