Eigen nummer bekijken op de iPhone

Misschien ben je wel eens in de situatie geweest. Iemand vraagt je om jouw nummer, en je hebt even geen flauw idee wat het ook alweer was. In dat geval is het goed om te weten dat je op je iPhone eenvoudig je eigen nummer kunt bekijken. Hieronder leggen wij in het kort uit hoe je heel eenvoudig je eigen nummer kunt bekijken.

  • Open instellingen op je iPhone.
  • Ga naar het kopje “telefoon”
  • Bovenaan zie je “Mijn nummer” waarachter je eigen telefoonnummer staat.

Zoals je ziet begint jouw eigen nummer met +316. Dit eerst gedeelte kun je gewoon vervangen voor 06. Dus stel het nummer is +31612345678 dan kun je hier simpelweg 0612345678 van maken. De +316 wordt dus 06!

Met deze tip kun je dus ten allen tijde je eigen nummer tevoorschijn halen. Een andere truuk is om gewoon je eigen nummer als contact toe te voegen. Als dan iemand om je nummer vraagt, en je bent het even kwijt, dan zoek je gewoon tussen je contacten naar “IK”, of je eigen naam.

Nieuw: De Airpods van Apple

De nieuwste oordopjes van Apple zijn gelanceerd: De Airpods. Het betreft twee draadloze oordopjes die 5 uur lang meegaan. Dankzij het bewaardoosje kun je de oordopjes eenvoudig opladen, zodat je ze in totaal 24 uur kunt gebruiken. De Airpods van Apple zijn in Nederland beschikbaar vanaf eind oktober. Het prijskaartje? 179 euro. Wil jij de Airpods kopen? En als eerste in huis halen? Vergeet dan niet om jouw exemplaar dan alvast te reserveren.

Met de nieuwe Airpods kun je onder andere razendsnel communiceren met Siri. Door twee keer op het oordopje te tikken, wordt Siri geactiveerd. Daarna sta je direct in verbinding met jouw persoonlijke assistent. Je kunt Siri van alles vragen. Bijvoorbeeld over het weer, of om een routebeschrijving. De dopjes kun je verbinden dankzij bluetooth. Een infraroodsensor in het dopje zorgt ervoor dat hij meteen herkent dat de Airpod in je oor zit.