De beste sim only aanbieding opzoeken?

Op zoek naar een sim only aanbieding? Het is niet eenvoudig nu er inmiddels meer dan twintig providers in Nederland zijn die een sim only aanbieden. Welke provider moet je nu kiezen en welke sim only bundel? De beste sim only aanbieding is niet alleen goedkoop maar past ook perfect aan bij je wensen. Waar je op moet letten? Dat lees je hier.

Onbeperkt internet
Wat veel gebruikers anno 2017 nodig hebben, en vaak zelfs niet zonder kunnen is internet. Mobiel internet is essentieel en onmisbaar voor de gemiddelde Nederlandse gebruiker van een smartphone. Zonder internet doen veel van de apps het niet namelijk. Kun jij een aantal dagen zonder Whatsapp, Instagram en Facebook? Dan ben je een uitzondering. Het feit is dat veel mensen het liefst zoveel mogelijk MB’s in een bundel willen. Gelukkig zijn er nu drie providers die inspelen op de vraag naar mobiel internet; Robin Mobile, Tele2 en T-Mobile. Bij al deze providers kun je een bundel zonder limiet afsluiten voor een vast bedrag per maand.

Per maand opzeggen
Een sim only die je per maand kunt opzeggen heeft vele voordelen en geeft je de vrijheid waar je zo hard naar verlangt. Een slimme toepassing van de maand sim only is door het te gebruiken wanneer je huidige abonnement afloopt. In plaats van het dure toestelabonnement te behouden tot je een nieuwe telefoon kiest stap je over naar een contract met een looptijd van een abonnement. Het voordeel? De kosten van de sim only zijn flink lager waardoor er binnen een paar maanden tijd al een aanzienlijke besparing is.

Overstappen wanneer je wilt
Als je na enkele maanden het toestel van je dromen wilt kopen dan hoef je niet te wachten tot het contract eindigt. Je zegt het contract op wanneer je dat wilt zodat je er een maand later af vanaf bent. In de tussentijd is het dan al mogelijk om de nieuwe smartphone met abonnement te kopen. Dat is niet fijn als je snel wilt overstappen wanneer jij dat wil. Je kunt net zo lang wachten als je wilt. Je kunt vier maanden wachten op een nieuwe smartphone maar ook langer dan een jaar. Het contract loopt net zolang door totdat je het zelf opzegt.

Vergelijken
Met een vergelijkingssite kun je de beste aanbiedingen vinden. Inmiddels zijn er tientallen websites die hun uiterste best doen om iedere week, dag en minuut de beste aanbiedingen voor te schotelen. Met de up-to-date informatie over sim only abonnementen kun je ervan uit gaan dat je geld bespaart. Let op dat je een onafhankelijk en eerlijk overzicht bekijkt als je gaat vergelijken.