Telefoonnummer Zeeman

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van vestiging Zeeman? Geholpen door deze websiteontdek je direct de gegevens van de klantenservice. Dit bedrijf kan je vragen stellen via onder andere: telefonisch, door het sturen van een mail, via de post, of via social media. Contact zoeken per mail of post is niet de snelste optie. Meteen een Zeeman assistent aan de lijn? Kies dan voor bellen. Hoe precies? Heel eenvoudig:

  1. Bij wie of wat vul je in: Zeeman
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je gaat nu naar een scherm met alle gevonden telefoonnummers die je kunt bellen.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken met vaste lijn maar ook mobiel. De belkosten zijn net als andere nummers. Let op: Bel geen 0900 servicenummers. Hiervoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer H&M.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Zeeman

Heb je vragen of een klacht voor deze vestiging? Hiervoor gebruik je de Zeeman Klantenservice. Je kunt ze contacten via verschillende kanalen:

  • Met de telefoon
  • Chat(bot)
  • Per post
  • E-mail
  • Facebook of Twitter

Ga je bellen? Dan geldt er mogelijk een handig keuzemenu. Dit is nuttig. Zo krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Is er een storing? Dan is de lijn mogelijk bezet. Gegevens over een Zeeman storing lees je op de site van de aanbieder. Dit geldt ook voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonboek Vodafone.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Zeeman?

De bereikbaarheid van het bedrijf Zeeman is niet altijd even goed. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Probeer het eens later op de dag. Of stel jouw vraag via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Meestal heb je hier veel sneller respons. Wat je ook kunt doen is een mailtje sturen of het invullen van het contactformulier. Het pluspunt? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het minpunt is dat je lang moet wachten op reactie. Gewoonlijk heb je het snelste een reactie door te bellen met het telefoonnummer van vestiging Zeeman.