Telefoonnummer Wereldwinkel

Wat is het telefoonnummer van vestiging Wereldwinkel? Aan de hand van de nummerzoeker vind je direct de contactgegevens van de klantenservice. Dit bedrijf kan je benaderen op verschillende manieren: door te bellen, door het sturen van een mail, het schrijven van een brief, en social. Contact zoeken per mail of post is alles behalve snel. Direct een Wereldwinkel personeelslid te woord staan? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe dat werkt? We leggen het graag uit:

  1. Bij wie of wat vul je in: Wereldwinkel
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Klik op de paarse knop. Je gaat nu naar een scherm met zoekresultaten met daarin handige telefoonnummers.

Het gros van de nummers kan je bellen met jouw vaste of mobiele telefoon. Je betaalt de normale belkosten. Kijk uit: gebruik geen 0906 servicenummers. Hiervoor kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Domino’s.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van Wereldwinkel

Wil je iets vragen aan deze vestiging? Voor zulke situaties neem je contact op met de Wereldwinkel Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op een manier die jou schikt:

  • Met de telefoon
  • Chat(bot)
  • Per post
  • E-mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je bellen? Dan begin je doorgaans met een praktische keuzemenu. Luister deze helemaal af. Zodoende kan je beter geholpen worden. Een storing is niet ongebruikelijk. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Informatie over een Wereldwinkel storing lees je op de website. Dit geldt ook voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer De Goudse.

Telefonische bereikbaarheid Wereldwinkel?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Wereldwinkel kan matig zijn. Dat is vooral het geval in de morgen. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of stel online een vraag, bijv. via kanalen als Twitter of Facebook. Gewoonlijk zijn ze hier veel vlugger. Een andere mogelijkheid is een mailtje sturen of het contactformulier gebruiken. Het pluspunt? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het jammere is dat je niet direct een antwoord krijgt. Doorgaans krijg je het snelste een antwoord door contact te zoeken via het telefoonnummer van vestiging Wereldwinkel.