Telefoonnummer wehkamp

Wat is het telefoonnummer van vestiging wehkamp? Dankzij telefoonnummeropzoeken.nl tref je snel en eenvoudig de gegevens van de klantenservice. Deze organisatie kan je benaderen op een aantal wijzes: met de telefoon, via het contactformulier, schriftelijk (post), en social. Een vraag stellen via de mail of post duurt vaak erg lang. Direct een wehkamp medewerker nodig? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? Heel eenvoudig:

  1. Bij wie of wat vul je in: wehkamp
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je vindt nu alle gevonden telefoonnummers die je kunt bellen.

Het gros van de nummers kan je bellen via een mobiel nummer en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Kijk uit: Bel geen 0900 servicenummers. Hiervoor kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Coolblue.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van wehkamp

Een opmerking of vraag bestemd voor deze vestiging? In dat geval is er de wehkamp Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op de volgende manieren:

  • Telefonisch
  • Via de chat
  • Schriftelijk
  • Het online contactformulier
  • Social media (Facebook / Twitter)

Kies je voor telefonisch contact? Dan hoor je niet zelden eerst een uitgebreid keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zo kan het bedrijf jou beter helpen. Er kan een storing zijn. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Informatie over een wehkamp storing vind je op de website. Dit is ook het geval m.b.t. vaak gestelde vragen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonboek XS4ALL.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van wehkamp?

De telefonische bereikbaarheid van wehkamp kan matig zijn. Vooral in de ochtend. Probeer het eens later op de dag. Of maak gebruik van kanalen als Twitter of Facebook. Gewoonlijk zijn ze hier veel vlugger. Een andere mogelijkheid is het vesturen van een mail of het invullen van het contactformulier. Het pluspunt? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het minpunt is dat je lang moet wachten op reactie. Meestal krijg je het snelste een antwoord door contact te zoeken via het telefoonnummer van vestiging wehkamp.