Telefoonnummer WE

Wat is het telefoonnummer van vestiging WE? Dankzij onze tool vind je meteen de contactgegevens van de klantenservice. Dit bedrijf kan je benaderen op een aantal wijzes: met de telefoon, door het sturen van een mail, via de post, en social. Contact zoeken per mail of post duurt vaak erg lang. Vandaag nog een WE assistent nodig? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? Heel eenvoudig:

  1. Bij wie of wat vul je in: WE
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Klik op de paarse knop. Wat volgt is een lijst met telefoonnummers die je kunt bellen.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken aan de hand van een mobiel nummer en vaste lijn. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Kijk uit: gebruik geen 0906 servicenummers. Voor zulke nummers gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonnummer Specsavers.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van WE

Heb je vragen of een klacht voor deze vestiging? Voor zulke situaties bezoek je de WE Klantenservice. Je kunt ze contacten op uiteenlopende wijzes:

  • Met de telefoon
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Fax/brief
  • Door het versturen van een mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Kies je voor telefonisch contact? Dan begin je doorgaans met een uitgebreid keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zo kan je beter geholpen worden. Soms is er sprake van een storing. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Informatie over een WE storing lees je op de site. Dit is ook het geval m.b.t. veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Eneco.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van WE?

De bereikbaarheid van de organisatie WE is niet altijd even goed. Dat is vooral het geval in de morgen. Probeer het eens later op de dag. Of maak gebruik van sociale media als Facebook. In de regel heb je hier veel sneller respons. Een alternatief is het vesturen van een mail of het invullen van het contactformulier. Waarom? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het minpunt is dat je lang moet wachten op reactie. Meestal zijn mensen wel tevreden door te kiezen voor het telefoonnummer van vestiging WE.