Telefoonnummer vanHaren

Wil jij het telefoonnummer van vestiging vanHaren? Dankzij onze tool tref je snel en eenvoudig de bereikbaarheid van de klantenservice. Dit bedrijf kan je bereiken via onder andere: met de telefoon, e-mail, aan de hand van een brief, en social. Mail of post is niet de snelste optie. Direct een vanHaren medewerker nodig? Dan kan je ’t beste bellen. Hoe precies? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Je start de zoekopdracht met: vanHaren
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je gaat nu naar een scherm met alle gevonden telefoonnummers die je kunt bellen.

Het gros van de nummers kan je bellen via een mobiel nummer en vaste lijn. De belkosten zijn net als andere nummers. Tip: Bel geen 0900 servicenummers. Daarvoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Kijkshop.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van vanHaren

Wil je iets vragen aan deze vestiging? In dat geval gebruik je de vanHaren Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar via verschillende kanalen:

  • Via de telefoon
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Fax/brief
  • Het online contactformulier
  • Facebook of Twitter

Kies je voor telefonisch contact? Dan hoor je niet zelden eerst een praktische keuzemenu. Maak daar gebruik van! Op die manier wordt je verbonden met de juiste medewerker. Een storing is niet ongebruikelijk. Bellen heeft dan niet altijd zin. Alles over een vanHaren storing bekijk je op de eigen website van deze organisatie. Dit gaat ook op voor veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonnummer Greenchoice.

Telefonische bereikbaarheid vanHaren?

De telefonische bereikbaarheid van vanHaren is soms beperkt. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of probeer het via Facebook of Twitter. Meestal heb je hier veel sneller respons. Een alternatief is een e-mail verzenden of het invullen van het contactformulier. Het voordeel? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het jammere is een hoge reactietijd. In de regel zijn mensen wel tevreden door te bellen met het telefoonnummer van vestiging vanHaren.