Telefoonnummer van Haren

Wil jij het telefoonnummer van vestiging van Haren? Dankzij de nummerzoeker vind je meteen de gegevens van de klantenservice. Deze organisatie kan je vragen stellen via diverse kanalen: met de telefoon, door het sturen van een mail, schriftelijk (post), of via sociale media als FB en Twitter. Een vraag stellen via de mail of post neemt veel tijd in beslag. Vandaag nog een van Haren personeelslid aan de lijn? Kies dan voor bellen. Hoe precies? Gebruik het stappenplan:

  1. In het eerste stukje vul je in: van Haren
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Klik op de paarse knop. Je vindt nu een lijst met telefoonnummers die je kunt bellen.

Het gros van de nummers kan je bellen met een mobiel nummer en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Goed om te weten: Vermijd 0907 telefoonnummers. Hiervoor betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Bike Totaal.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van van Haren

Heb je vragen of een klacht voor deze vestiging? Voor zulke situaties neem je contact op met de van Haren Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op uiteenlopende wijzes:

  • Door te bellen
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Fax/brief
  • E-mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Ga je bellen? Dan heb je vaak te maken met een handig keuzemenu. Dit is nuttig. Op die manier wordt je verbonden met de juiste medewerker. Soms is er sprake van een storing. Dan is de lijn mogelijk bezet. Gegevens over een van Haren storing kan je lezen op de site. Dit is ook het geval m.b.t. andere veelgestelde vragen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Noordhollandsche van 1816.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van van Haren?

De bereikbaarheid van het bedrijf van Haren kan matig zijn. Vooral in de ochtend. Later op de middag heb je meer kans. Of stel online een vraag, bijv. via sociale media als Facebook. In de regel wordt je hier sneller te woord gestaan. Je kunt ook uitwijken naar e-mail of een contactformulier invullen. Wat daar handig aan is? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je lang moet wachten op reactie. In de regel zijn mensen wel tevreden door contact te zoeken via het telefoonnummer van vestiging van Haren.