Telefoonnummer Univé

Op zoek naar het telefoonnummer van vestiging Univé? Via telefoonnummeropzoeken.nl ontdek je meteen de bereikbaarheid van de klantenservice. Dit bedrijf kan je bereiken via diverse kanalen: telefonisch, per mail, het schrijven van een brief, en social. Een vraag stellen via de mail of post is niet de snelste optie. Direct een Univé medewerker te woord staan? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe dat werkt? Gebruik het stappenplan:

  1. Je start de zoekopdracht met: Univé
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Kies nu de paarse button. Wat volgt is alle gevonden telefoonnummers die je kunt bellen.

Het gros van de nummers kan je bellen met jouw mobiele en vaste lijn. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Tip: Bel geen 0900 servicenummers. Voor zulke nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Hudson’s Bay.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van Univé

Zit je met een vraag of klacht voor deze vestiging? In dat geval bezoek je de Univé Klantenservice. Deze kan je bereiken op een manier die jou schikt:

  • Met de telefoon
  • Chat(bot)
  • Via een brief
  • Het online contactformulier
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Kies je voor telefonisch contact? Dan hoor je niet zelden eerst een handig keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Dankzij het keuzemenu krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Soms is er sprake van een storing. Bellen heeft dan niet altijd zin. Gegevens over een Univé storing vind je op de site. Dit is ook het geval m.b.t. veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Polis Direct.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Univé?

De telefonische bereikbaarheid van Univé kan matig zijn. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Later op de middag heb je meer kans. Of stel jouw vraag via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Doorgaans heb je hier veel sneller respons. Je kunt ook uitwijken naar een e-mail verzenden of het invullen van het contactformulier. Het voordeel? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het jammere is dat je lang moet wachten op reactie. Meestal heb je het snelste een reactie door te bellen met het telefoonnummer van vestiging Univé.