Telefoonnummer Tui

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van vestiging Tui? Geholpen door deze websitetref je direct de bereikbaarheid van de klantenservice. Dit bedrijf is bereikbaar op een aantal wijzes: via de telefoon, e-mail, het schrijven van een brief, en social. Contact zoeken per mail of post is niet de snelste optie. Meteen een Tui personeelslid te woord staan? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe dat werkt? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Bij wie of wat vul je in: Tui
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Klik op de paarse knop. Je vindt nu een overzicht met actuele telefoonnummers.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken door gebruik te maken van jouw mobiele en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Let op: gebruik geen 0906 servicenummers. Daarvoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer AutoCrew.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Tui

Zit je met een vraag of klacht voor deze vestiging? In dat geval is er de Tui Klantenservice. Je kunt ze contacten op uiteenlopende wijzes:

  • Door te bellen
  • Via de chat
  • Per post
  • Door het versturen van een mail
  • Sociale media

Ga je bellen? Dan geldt er mogelijk een uitgebreid keuzemenu. Dit is nuttig. Dankzij het keuzemenu kan je beter geholpen worden. Er kan een storing zijn. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Alles over een Tui storing lees je op de site. Dit gaat ook op voor vaak gestelde vragen als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonnummer ONVZ.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Tui?

De bereikbaarheid van het bedrijf Tui is niet altijd even goed. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Probeer het eens later op de dag. Of stel jouw vraag via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Gewoonlijk heb je hier veel sneller respons. Een alternatief is e-mail of een contactformulier invullen. Het voordeel? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het nadeel is dat je lang moet wachten op reactie. Doorgaans zijn mensen wel tevreden door te bellen met het telefoonnummer van vestiging Tui.