Telefoonnummer Total

Op zoek naar het telefoonnummer van vestiging Total? Geholpen door deze websiteontdek je direct belangrijke info van de klantenservice. Deze aanbieder kan je vragen stellen via onder andere: via de telefoon, per mail, via de post, of via sociale media als FB en Twitter. Een vraag stellen via de mail of post neemt veel tijd in beslag. À la minute een Total assistent aan de lijn? Kies dan voor bellen. Hoe dat werkt? Gebruik het stappenplan:

  1. Bij wie of wat vul je in: Total
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Kies nu de paarse button. Je gaat nu naar een scherm met zoekresultaten met daarin telefoonnummers van het bedrijf

Het gevonden nummer kan je bellen door gebruik te maken van een mobiel nummer en vaste lijn. De belkosten zijn net als andere nummers. Kijk uit: gebruik geen 0906 servicenummers. Hiervoor gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonnummer McDonald’s.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Total

Een opmerking of vraag bestemd voor deze vestiging? Voor zulke situaties bezoek je de Total Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op een manier die jou schikt:

  • Telefonisch
  • Via de chat
  • Per post
  • E-mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Ga je een telefoontje plegen? Dan hoor je niet zelden eerst een handig keuzemenu. Maak daar gebruik van! Zo krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Is er een storing? Bellen heeft dan niet altijd zin. Informatie over een Total storing bekijk je op de site van de aanbieder. Dit is ook het geval m.b.t. veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer FNV.

De bereikbaarheid van Total?

De telefonische bereikbaarheid van Total kan matig zijn. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Probeer het eens later op de dag. Of probeer het via kanalen als Twitter of Facebook. In de regel wordt je hier sneller te woord gestaan. Je kunt ook uitwijken naar een mailtje sturen of een speciaal contactformulier raadplegen. Wat daar handig aan is? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Waar je wel rekening mee moet houden is dat je lang moet wachten op reactie. Doorgaans krijg je het snelste een antwoord door te telefoneren met het telefoonnummer van vestiging Total.