Telefoonnummer Tango

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van vestiging Tango? Aan de hand van telefoonnummeropzoeken.nl ontdek je gemakkelijk de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze organisatie kan je benaderen via diverse kanalen: telefonisch, door het sturen van een mail, aan de hand van een brief, of via Facebook/Twitter. Een klacht indienen per post of mail is niet de snelste optie. À la minute een Tango medewerker te woord staan? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. In het eerste stukje vul je in: Tango
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Druk op zoeken. Je gaat nu naar een scherm met zoekresultaten met daarin actuele telefoonnummers.

Het gros van de nummers kan je bellen aan de hand van jouw mobiele en vaste lijn. De belkosten zijn net als andere nummers. Let op: gebruik geen 0906 servicenummers. Voor deze nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Brainwash.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van Tango

Zit je met een vraag of klacht voor deze vestiging? In dat geval gebruik je de Tango Klantenservice. Deze kan je bereiken via verschillende kanalen:

  • Met de telefoon
  • Via de chat
  • Per post
  • Per mail
  • Sociale media

Kies je voor telefonisch contact? Dan begin je doorgaans met een keuzemenu. Maak daar gebruik van! Zodoende kan je beter geholpen worden. Een storing is niet ongebruikelijk. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Informatie over een Tango storing bekijk je op de website. Dit geldt ook voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer Kiemer.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Tango?

De bereikbaarheid van het bedrijf Tango kan matig zijn. Met name ’s ochtends. Probeer het eens later op de dag. Of stel jouw vraag via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Doorgaans zijn ze hier veel vlugger. Je kunt ook uitwijken naar een e-mail verzenden of een contactformulier invullen. Wat daar handig aan is? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het nadeel is een hoge reactietijd. In de regel ben je het beste af door te kiezen voor het telefoonnummer van vestiging Tango.