Telefoonnummer SPAR

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van vestiging SPAR? Dankzij telefoonnummeropzoeken.nl vind je meteen belangrijke info van de klantenservice. Deze onderneming kan je benaderen via diverse kanalen: telefonisch, e-mail, via de post, en social. Contact zoeken per mail of post is niet de snelste optie. À la minute een SPAR klantenservice medewerker te woord staan? Dan kan je ’t beste bellen. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig:

  1. In het eerste stukje vul je in: SPAR
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Druk op zoeken. Je gaat nu naar een scherm met zoekresultaten met daarin telefoonnummers van het bedrijf

Het gros van de nummers kan je bellen door gebruik te maken van jouw vaste of mobiele telefoon. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Tip: Bel geen 0900 servicenummers. Voor zulke nummers kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Perry.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van SPAR

Wil je iets vragen aan deze vestiging? Daarvoor gebruik je de SPAR Klantenservice. Deze kan je bereiken via verschillende kanalen:

  • Via de telefoon
  • Chat(bot)
  • Per post
  • Per mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Kies je voor telefonisch contact? Dan begin je doorgaans met een uitgebreid keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zodoende wordt je verbonden met de juiste medewerker. Is er een storing? De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Informatie over een SPAR storing bekijk je op de eigen website van deze organisatie. Dit gaat ook op voor vaak gestelde vragen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer Vrij Op Naam.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van SPAR?

De bereikbaarheid (telefonische of online) SPAR is soms beperkt. Vooral in de ochtend. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of probeer het via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Meestal zijn ze hier veel vlugger. Een alternatief is een e-mail verzenden of een contactformulier invullen. Het voordeel? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het nadeel is dat je niet direct een antwoord krijgt. Doorgaans krijg je het snelste een antwoord door te bellen met het telefoonnummer van vestiging SPAR.