Telefoonnummer Shell

Wil jij het telefoonnummer van vestiging Shell? Via telefoonnummeropzoeken.nl vind je direct de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze organisatie kan je benaderen op verschillende manieren: telefonisch, door het sturen van een mail, schriftelijk (post), of via Facebook/Twitter. Een vraag stellen via de mail of post neemt veel tijd in beslag. À la minute een Shell assistent aan de lijn? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. In het eerste stukje vul je in: Shell
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je wordt doorgestuurd naar een lijst met telefoonnummers die je kunt bellen.

Het gros van de nummers kan je bellen door gebruik te maken van jouw vaste of mobiele telefoon. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Goed om te weten: gebruik geen 0906 servicenummers. Voor deze nummers gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonnummer Rabobank.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van Shell

Zit je met een vraag of klacht voor deze vestiging? Hiervoor gebruik je de Shell Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op uiteenlopende wijzes:

  • Door te bellen
  • Online chat
  • Via een brief
  • Door het versturen van een mail
  • Sociale media

Ga je een telefoontje plegen? Dan geldt er mogelijk een praktische keuzemenu. Luister deze helemaal af. Op die manier krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Een storing is niet ongebruikelijk. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Gegevens over een Shell storing lees je op de eigen website van deze organisatie. Hetzelfde geldt voor vaak gestelde vragen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer Energiek.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Shell?

De bereikbaarheid van het bedrijf Shell kan matig zijn. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Probeer het eens later op de dag. Of maak gebruik van nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Gewoonlijk zijn ze hier veel vlugger. Een andere mogelijkheid is het vesturen van een mail of het invullen van het contactformulier. Het voordeel? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het minpunt is dat je niet direct een antwoord krijgt. Meestal krijg je het snelste een antwoord door te telefoneren met het telefoonnummer van vestiging Shell.