Telefoonnummer Scapino

Wil jij het telefoonnummer van vestiging Scapino? Aan de hand van de nummerzoeker vind je gemakkelijk de contactgegevens van de klantenservice. Dit bedrijf kan je vragen stellen op verschillende manieren: met de telefoon, door het sturen van een mail, via de post, of via social media. Mail of post is niet de snelste optie. Meteen een Scapino medewerker spreken? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. In het eerste stukje vul je in: Scapino
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je vindt nu alle gevonden handige telefoonnummers.

Het gros van de nummers kan je bellen door gebruik te maken van jouw mobiele en vaste lijn. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Let op: Vermijd 0907 telefoonnummers. Voor deze nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer DA.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van Scapino

Een opmerking of vraag bestemd voor deze vestiging? Voor zulke situaties bezoek je de Scapino Klantenservice. Deze kan je bereiken op een manier die jou schikt:

  • Via de telefoon
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Fax/brief
  • Per mail
  • Facebook of Twitter

Wil je bellen met het bedijf? Dan geldt er mogelijk een praktische keuzemenu. Luister deze helemaal af. Dankzij het keuzemenu kan je beter geholpen worden. Soms is er sprake van een storing. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Alles over een Scapino storing kan je lezen op de website. Dit is ook het geval m.b.t. veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer Qwint.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Scapino?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Scapino is soms beperkt. Met name ’s ochtends. Probeer het eens later op de dag. Of maak gebruik van kanalen als Twitter of Facebook. Meestal wordt je hier sneller te woord gestaan. Wat je ook kunt doen is een e-mail verzenden of een contactformulier invullen. Wat daar handig aan is? Je kunt jouw klacht of vraag dan goed verwoorden. Het jammere is dat je lang moet wachten op reactie. Meestal krijg je het snelste een antwoord door te bellen met het telefoonnummer van vestiging Scapino.