Telefoonnummer Primera

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van vestiging Primera? Via de nummerzoeker ontdek je gemakkelijk de gegevens van de klantenservice. Deze aanbieder is bereikbaar op verschillende manieren: met de telefoon, e-mail, via de post, of via Facebook/Twitter. Een klacht indienen per post of mail is niet de snelste optie. Meteen een Primera assistent aan de lijn? Kies dan voor bellen. Welk nummer? Heel eenvoudig:

  1. In het bovenste veld voer je in:Primera
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Wat volgt is zoekresultaten met daarin handige telefoonnummers.

Zo’n telefoonnummer bel je met een mobiel nummer en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Goed om te weten: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor zulke nummers gelden vaak extra kosten. Zie ook: Telefoonnummer Shell.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van Primera

Wil je iets vragen aan deze vestiging? Voor zulke situaties gebruik je de Primera Klantenservice. De klantenservice is te benaderen via verschillende kanalen:

  • Door te bellen
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Fax/brief
  • Per mail
  • Facebook of Twitter

Ga je een telefoontje plegen? Dan heb je vaak te maken met een handig keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Op die manier wordt je verbonden met de juiste medewerker. Er kan een storing zijn. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Gegevens over een Primera storing lees je op de website. Dit geldt ook voor veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer EAG.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Primera?

De telefonische bereikbaarheid van Primera kan matig zijn. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of stel jouw vraag via sociale media als Facebook. In de regel wordt je hier sneller te woord gestaan. Je kunt ook uitwijken naar een e-mail verzenden of het invullen van het contactformulier. Waarom? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het nadeel is een hoge reactietijd. Meestal heb je het snelste een reactie door te bellen met het telefoonnummer van vestiging Primera.