Telefoonnummer Primark

Op zoek naar het telefoonnummer van vestiging Primark? Aan de hand van de nummerzoeker ontdek je direct belangrijke info van de klantenservice. Deze organisatie kan je bereiken via onder andere: met de telefoon, e-mail, schriftelijk (post), of via sociale media als FB en Twitter. Een klacht indienen per post of mail is alles behalve snel. Direct een Primark assistent nodig? Dan kan je ’t beste bellen. Hoe precies? Gebruik het stappenplan:

  1. In het bovenste veld voer je in:Primark
  2. Je bent vrij om ook een locatie mee te geven (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Druk op zoeken. Je wordt doorgestuurd naar alle gevonden telefoonnummers van het bedrijf

Het gevonden nummer kan je bellen aan de hand van jouw vaste of mobiele telefoon. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Let op: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Daarvoor betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Miss Etam.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Primark

Zit je met een vraag of klacht voor deze vestiging? In dat geval is er de Primark Klantenservice. De klantenservice is te benaderen via verschillende kanalen:

  • Met de telefoon
  • Chat(bot)
  • Fax/brief
  • Door het versturen van een mail
  • Facebook of Twitter

Kies je voor telefonisch contact? Dan begin je doorgaans met een handig keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zo krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Is er een storing? Dan is de lijn mogelijk bezet. Informatie over een Primark storing lees je op de site. Dit gaat ook op voor vaak gestelde vragen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Scholt energy.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Primark?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Primark is niet altijd even goed. Met name ’s ochtends. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of stel online een vraag, bijv. via kanalen als Twitter of Facebook. In de regel krijg je hier rapper een reactie. Een alternatief is het vesturen van een mail of een speciaal contactformulier raadplegen. Wat daar handig aan is? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het nadeel is dat je lang moet wachten op reactie. Doorgaans krijg je het snelste een antwoord door te telefoneren met het telefoonnummer van vestiging Primark.