Telefoonnummer Praxis

Wat is het telefoonnummer van vestiging Praxis? Aan de hand van deze websiteontdek je direct de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze onderneming kan je vragen stellen via diverse kanalen: via de telefoon, per mail, aan de hand van een brief, of via sociale media als FB en Twitter. Een vraag stellen via de mail of post is niet de snelste optie. Vandaag nog een Praxis personeelslid spreken? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? Gebruik het stappenplan:

  1. Je start de zoekopdracht met: Praxis
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Kies nu de paarse button. Wat volgt is alle gevonden handige telefoonnummers.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken aan de hand van jouw vaste of mobiele telefoon. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Goed om te weten: Vermijd 0907 telefoonnummers. Voor zulke nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer C&A.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van Praxis

Zit je met een vraag of klacht voor deze vestiging? Daarvoor bezoek je de Praxis Klantenservice. Deze kan je bereiken via verschillende kanalen:

  • Telefonisch
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Schriftelijk
  • E-mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Kies je voor telefonisch contact? Dan heb je vaak te maken met een keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Op die manier kan je beter geholpen worden. Er kan een storing zijn. Dan is de lijn mogelijk bezet. Meldingen over een Praxis storing kan je lezen op de website. Dit gaat ook op voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonboek Tele2.

Telefonische bereikbaarheid Praxis?

De bereikbaarheid van de organisatie Praxis is niet altijd voldoende. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of stel online een vraag, bijv. via Facebook of Twitter. Gewoonlijk wordt je hier sneller te woord gestaan. Wat je ook kunt doen is een mailtje sturen of een speciaal contactformulier raadplegen. Wat daar handig aan is? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het nadeel is dat je lang moet wachten op reactie. Meestal ben je het beste af door te bellen met het telefoonnummer van vestiging Praxis.