Telefoonnummer PLUS

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van vestiging PLUS? Dankzij onze tool ontdek je snel en eenvoudig de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze aanbieder kan je vragen stellen via onder andere: met de telefoon, e-mail, het schrijven van een brief, of via social media. Een vraag stellen via de mail of post is alles behalve snel. Direct een PLUS klantenservice medewerker spreken? Dan kan je ’t beste bellen. Welk nummer moet ik bellen? Gebruik het stappenplan:

  1. Je start de zoekopdracht met: PLUS
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Klik op de paarse knop. Wat volgt is zoekresultaten met daarin telefoonnummers van het bedrijf

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken met een mobiel nummer en vaste lijn. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Kijk uit: Bel geen 0900 servicenummers. Voor deze nummers betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer Wibra.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van PLUS

Wil je iets vragen aan deze vestiging? Daarvoor bezoek je de PLUS Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op uiteenlopende wijzes:

  • Met de telefoon
  • Chat(bot)
  • Schriftelijk
  • Per mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Wil je bellen met het bedijf? Dan begin je doorgaans met een keuzemenu. Maak daar gebruik van! Zo kan het bedrijf jou beter helpen. Is er een storing? Dan is de lijn mogelijk bezet. Gegevens over een PLUS storing kan je lezen op de site van de aanbieder. Dit gaat ook op voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer Electrabel.

De bereikbaarheid van PLUS?

De bereikbaarheid van de organisatie PLUS is soms beperkt. Dat is vooral het geval in de morgen. Probeer het eens later op de dag. Of probeer het via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. In de regel krijg je hier rapper een reactie. Wat je ook kunt doen is een e-mail verzenden of een contactformulier invullen. Het voordeel? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het jammere is dat je lang moet wachten op reactie. Gewoonlijk ben je het beste af door te kiezen voor het telefoonnummer van vestiging PLUS.