Telefoonnummer Pets Place

Op zoek naar het telefoonnummer van vestiging Pets Place? Geholpen door de nummerzoeker vind je snel en eenvoudig belangrijke info van de klantenservice. Deze organisatie kan je benaderen op verschillende manieren: met de telefoon, e-mail, via de post, of via Facebook/Twitter. Een klacht indienen per post of mail duurt vaak erg lang. Meteen een Pets Place klantenservice medewerker te woord staan? Kies dan voor bellen. Welk nummer? We leggen het graag uit:

  1. Je start de zoekopdracht met: Pets Place
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je vindt nu alle gevonden telefoonnummers van het bedrijf

Het gevonden nummer kan je bellen via een mobiel nummer en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Goed om te weten: Bel geen 0900 servicenummers. Daarvoor kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Mitra.

Snel vinden wat jij zoekt!

Contact met de klantenservice van Pets Place

Heb je vragen of een klacht voor deze vestiging? In dat geval bezoek je de Pets Place Klantenservice. Je kunt ze contacten op uiteenlopende wijzes:

  • Telefonisch
  • Via de chat
  • Per post
  • Per mail
  • Sociale media

Kies je voor telefonisch contact? Dan heb je vaak te maken met een keuzemenu. Dit is nuttig. Zodoende wordt je verbonden met de juiste medewerker. Soms is er sprake van een storing. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Informatie over een Pets Place storing vind je op de eigen website van deze organisatie. Dit geldt ook voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonnummer Proteq.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Pets Place?

De bereikbaarheid van het bedrijf Pets Place kan matig zijn. Met name ’s ochtends. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of maak gebruik van kanalen als Twitter of Facebook. Doorgaans wordt je hier sneller te woord gestaan. Je kunt ook uitwijken naar het vesturen van een mail of een speciaal contactformulier raadplegen. Waarom? Je kunt een meer complexe vraag stellen. Het nadeel is dat je lang moet wachten op reactie. Meestal zijn mensen wel tevreden door te kiezen voor het telefoonnummer van vestiging Pets Place.