Telefoonnummer OTTO

Wil jij het telefoonnummer van vestiging OTTO? Dankzij onze tool vind je gemakkelijk de gegevens van de klantenservice. Deze organisatie is bereikbaar op verschillende manieren: telefonisch, e-mail, via de post, en social. Mail of post duurt vaak erg lang. À la minute een OTTO assistent te woord staan? Kies dan voor bellen. Hoe dat werkt? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Bij wie of wat vul je in: OTTO
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Kies nu de paarse button. Wat volgt is een overzicht met telefoonnummers van het bedrijf

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken aan de hand van jouw mobiele en vaste lijn. De belkosten zijn net als andere nummers. Tip: gebruik geen 0906 servicenummers. Hiervoor kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer JYSK.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van OTTO

Heb je vragen of een klacht voor deze vestiging? Voor zulke situaties is er de OTTO Klantenservice. Je kunt ze contacten op uiteenlopende wijzes:

  • Via de telefoon
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Fax/brief
  • Per mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je een telefoontje plegen? Dan heb je vaak te maken met een uitgebreid keuzemenu. Luister deze helemaal af. Dankzij het keuzemenu wordt je verbonden met de juiste medewerker. Soms is er sprake van een storing. De telefonische bereikbaarheid kan dan minder zijn. Alles over een OTTO storing lees je op de site van de aanbieder. Dit gaat ook op voor veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonnummer Energieflex.

De bereikbaarheid van OTTO?

De bereikbaarheid van de organisatie OTTO is soms beperkt. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Later op de middag heb je meer kans. Of stel jouw vraag via kanalen als Twitter of Facebook. Meestal heb je hier veel sneller respons. Een andere mogelijkheid is een mailtje sturen of een contactformulier invullen. Het pluspunt? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het jammere is een lange responstijd. Doorgaans krijg je het snelste een antwoord door te telefoneren met het telefoonnummer van vestiging OTTO.