Telefoonnummer Nettorama

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van vestiging Nettorama? Geholpen door de nummerzoeker bekijk je snel en eenvoudig belangrijke info van de klantenservice. Dit bedrijf is bereikbaar op een aantal wijzes: telefonisch, door het sturen van een mail, het schrijven van een brief, en social. Een vraag stellen via de mail of post duurt vaak erg lang. Meteen een Nettorama personeelslid spreken? Kies dan voor bellen. Welk nummer moet ik bellen? Heel eenvoudig:

  1. In het bovenste veld voer je in:Nettorama
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Klik op de paarse knop. Je gaat nu naar een scherm met een lijst met handige telefoonnummers.

Het gros van de nummers kan je bellen door gebruik te maken van jouw vaste of mobiele telefoon. De belkosten zijn net als andere nummers. Goed om te weten: gebruik geen 0906 servicenummers. Voor deze nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonboek 88 Mobile.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Nettorama

Zit je met een vraag of klacht voor deze vestiging? Voor zulke situaties bezoek je de Nettorama Klantenservice. Je kunt ze contacten op een manier die jou schikt:

  • Via de telefoon
  • Online chat
  • Via een brief
  • Per mail
  • Facebook of Twitter

Wil je bellen met het bedijf? Dan begin je doorgaans met een uitgebreid keuzemenu. Maak daar gebruik van! Zo kan je beter geholpen worden. Een storing is niet ongebruikelijk. Bellen heeft dan niet altijd zin. Alles over een Nettorama storing bekijk je op de website. Dit geldt ook voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonnummer SNS Bank.

Hoe zit het met de bereikbaarheid van Nettorama?

De telefonische bereikbaarheid van Nettorama is niet altijd voldoende. Dat is vooral het geval in de morgen. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of stel jouw vraag via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Meestal krijg je hier rapper een reactie. Een andere mogelijkheid is e-mail of een contactformulier invullen. Waarom? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het jammere is een lange responstijd. In de regel krijg je het snelste een antwoord door te telefoneren met het telefoonnummer van vestiging Nettorama.