Telefoonnummer Multimate

Wat is het telefoonnummer van vestiging Multimate? Aan de hand van onze tool ontdek je direct de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze onderneming is bereikbaar via onder andere: door te bellen, per mail, aan de hand van een brief, en social. Een klacht indienen per post of mail duurt vaak erg lang. Vandaag nog een Multimate assistent te woord staan? Dan kan je ’t beste bellen. Hoe precies? Gebruik het stappenplan:

  1. In het eerste stukje vul je in: Multimate
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (wanneer je een lokale vestiging zoekt)
  3. Klik op de paarse knop. Je gaat nu naar een scherm met zoekresultaten met daarin telefoonnummers die je kunt bellen.

Zo’n telefoonnummer bel je met een mobiel nummer en vaste lijn. Je betaalt de normale belkosten. Tip: Vermijd 0907 telefoonnummers. Daarvoor betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer The Read Shop.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van Multimate

Zit je met een vraag of klacht voor deze vestiging? Voor zulke situaties gebruik je de Multimate Klantenservice. De klantenservice is te benaderen via verschillende kanalen:

  • Via de telefoon
  • Via de chat
  • Schriftelijk
  • E-mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je bellen? Dan begin je doorgaans met een praktische keuzemenu. Maak daar gebruik van! Op die manier krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Een storing is niet ongebruikelijk. Bellen heeft dan niet altijd zin. Gegevens over een Multimate storing kan je lezen op de site. Dit geldt ook voor vaak gestelde vragen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer Bewuzt.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Multimate?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Multimate is soms beperkt. Vooral in de ochtend. Later op de middag heb je meer kans. Of stel online een vraag, bijv. via Facebook of Twitter. Gewoonlijk heb je hier veel sneller respons. Een andere mogelijkheid is een mailtje sturen of een contactformulier invullen. Waarom? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het minpunt is dat je lang moet wachten op reactie. In de regel krijg je het snelste een antwoord door te bellen met het telefoonnummer van vestiging Multimate.