Telefoonnummer Leen Bakker

Op zoek naar het telefoonnummer van vestiging Leen Bakker? Dankzij de nummerzoeker bekijk je snel en eenvoudig de gegevens van de klantenservice. Dit bedrijf kan je benaderen via onder andere: telefonisch, e-mail, het schrijven van een brief, en social. Een klacht indienen per post of mail neemt veel tijd in beslag. Direct een Leen Bakker personeelslid aan de lijn? Dit gaat het snelst via de telefoon. Welk nummer? Hieronder lees je hoe dat werkt:

  1. Bij wie of wat vul je in: Leen Bakker
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Je kunt nu klikken op “zoek”. Je vindt nu alle gevonden telefoonnummers die je kunt bellen.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken aan de hand van jouw mobiele en vaste lijn. De belkosten zijn net als andere nummers. Goed om te weten: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor zulke nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Gall & Gall.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Leen Bakker

Heb je vragen of een klacht voor deze vestiging? In dat geval neem je contact op met de Leen Bakker Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op een manier die jou schikt:

  • Via de telefoon
  • Chat(bot)
  • Via een brief
  • Per mail
  • Facebook of Twitter

Ga je bellen? Dan geldt er mogelijk een handig keuzemenu. Dit is nuttig. Dankzij het keuzemenu wordt je verbonden met de juiste medewerker. Er kan een storing zijn. Dan is de lijn mogelijk bezet. Gegevens over een Leen Bakker storing bekijk je op de eigen website van deze organisatie. Dit gaat ook op voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonboek Yes Telecom.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Leen Bakker?

De bereikbaarheid (telefonische of online) Leen Bakker is niet altijd voldoende. Met name ’s ochtends. Later op de middag heb je meer kans. Of stel online een vraag, bijv. via sociale media als Facebook. Meestal heb je hier veel sneller respons. Wat je ook kunt doen is een mailtje sturen of een contactformulier invullen. Waarom? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het jammere is een hoge reactietijd. In de regel heb je het snelste een reactie door te bellen met het telefoonnummer van vestiging Leen Bakker.