Telefoonnummer Kruidvat Drogisterij

Op zoek naar het telefoonnummer van vestiging Kruidvat Drogisterij? Geholpen door onze tool vind je snel en eenvoudig de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze onderneming kan je vragen stellen op een aantal wijzes: met de telefoon, door het sturen van een mail, het schrijven van een brief, of via Facebook/Twitter. Mail of post duurt vaak erg lang. Meteen een Kruidvat Drogisterij klantenservice medewerker te woord staan? Dit gaat het snelst via de telefoon. Hoe precies? Gebruik het stappenplan:

  1. In het bovenste veld voer je in:Kruidvat Drogisterij
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Druk op zoeken. Je vindt nu alle gevonden actuele telefoonnummers.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken aan de hand van vaste lijn maar ook mobiel. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Kijk uit: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Hiervoor betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer HEMA.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bellen met de klantenservice van Kruidvat Drogisterij

Wil je iets vragen aan deze vestiging? In dat geval bezoek je de Kruidvat Drogisterij Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op uiteenlopende wijzes:

  • Met de telefoon
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Per post
  • E-mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Ga je een telefoontje plegen? Dan begin je doorgaans met een praktische keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Op die manier kan je beter geholpen worden. Soms is er sprake van een storing. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Informatie over een Kruidvat Drogisterij storing vind je op de site van de aanbieder. Dit gaat ook op voor veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonboek Ortel Mobile.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Kruidvat Drogisterij?

De telefonische bereikbaarheid van Kruidvat Drogisterij is niet altijd even goed. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of maak gebruik van kanalen als Twitter of Facebook. Meestal heb je hier veel sneller respons. Een alternatief is een e-mail verzenden of een contactformulier invullen. Wat daar handig aan is? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het minpunt is een lange responstijd. Doorgaans zijn mensen wel tevreden door te bellen met het telefoonnummer van vestiging Kruidvat Drogisterij.