Telefoonnummer Kijkshop

Wil jij het telefoonnummer van vestiging Kijkshop? Dankzij deze websiteontdek je meteen belangrijke info van de klantenservice. Deze aanbieder kan je bereiken op verschillende manieren: via de telefoon, door het sturen van een mail, aan de hand van een brief, of via Facebook/Twitter. Contact zoeken per mail of post duurt vaak erg lang. Direct een Kijkshop personeelslid te woord staan? Kies dan voor bellen. Hoe dat werkt? Heel eenvoudig:

  1. In het bovenste veld voer je in:Kijkshop
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (handig als je een filiaal in de buurt wilt spreken)
  3. Klik op de paarse knop. Wat volgt is een overzicht met actuele telefoonnummers.

Het gros van de nummers kan je bellen aan de hand van een mobiel nummer en vaste lijn. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Let op: Vermijd 0907 telefoonnummers. Voor zulke nummers betaal je onnodig veel geld. Nu ook beschikbaar: Telefoonnummer Zalando.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van Kijkshop

Een opmerking of vraag bestemd voor deze vestiging? Hiervoor bezoek je de Kijkshop Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar op uiteenlopende wijzes:

  • Telefonisch
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Fax/brief
  • E-mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Ga je bellen? Dan heb je vaak te maken met een uitgebreid keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Dankzij het keuzemenu kan je beter geholpen worden. Is er een storing? Dan is de lijn mogelijk bezet. Meldingen over een Kijkshop storing lees je op de site. Dit is ook het geval m.b.t. veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en bestelstatus. Bekijk nu ook: Telefoonnummer NLE Energie.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Kijkshop?

De telefonische bereikbaarheid van Kijkshop is soms beperkt. Vooral in de ochtend. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of probeer het via sociale media als Facebook. Gewoonlijk wordt je hier sneller te woord gestaan. Een alternatief is een mailtje sturen of een contactformulier invullen. Het voordeel? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het jammere is een hoge reactietijd. Meestal heb je het snelste een reactie door te kiezen voor het telefoonnummer van vestiging Kijkshop.