Telefoonnummer KARWEI

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van vestiging KARWEI? Via deze websitetref je snel en eenvoudig de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze onderneming kan je vragen stellen op een aantal wijzes: met de telefoon, door het sturen van een mail, schriftelijk (post), of via social media. Een vraag stellen via de mail of post duurt vaak erg lang. À la minute een KARWEI assistent aan de lijn? Dan kan je ’t beste bellen. Hoe precies? We leggen het graag uit:

  1. In het eerste stukje vul je in: KARWEI
  2. Voeg er eventueel een plaats aan toe (handig als je een kantoor in de buurt zoekt).
  3. Druk op zoeken. Je wordt doorgestuurd naar een lijst met actuele telefoonnummers.

Zo’n telefoonnummer bel je met een mobiel nummer en vaste lijn. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Tip: Bel geen 0900 servicenummers. Daarvoor kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer Bruna.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van KARWEI

Wil je iets vragen aan deze vestiging? Daarvoor bezoek je de KARWEI Klantenservice. De klantenservice is te benaderen via verschillende kanalen:

  • Door te bellen
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Via een brief
  • Per mail
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Ga je bellen? Dan geldt er mogelijk een uitgebreid keuzemenu. Dit is nuttig. Dankzij het keuzemenu krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Er kan een storing zijn. Bellen heeft dan niet altijd zin. Informatie over een KARWEI storing bekijk je op de website. Dit gaat ook op voor veelgestelde vragen over onderwerpen als openingstijden en werkzaamheden. Mogelijk ook relevant: Telefoonboek Trendcall.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van KARWEI?

De bereikbaarheid van de organisatie KARWEI is niet altijd even goed. Vooral in de ochtend. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of probeer het via nieuwe kanalen zoals bijvoorbeeld Facebook. Meestal heb je hier veel sneller respons. Je kunt ook uitwijken naar het vesturen van een mail of het contactformulier gebruiken. Het pluspunt? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het nadeel is een hoge reactietijd. Gewoonlijk heb je het snelste een reactie door te kiezen voor het telefoonnummer van vestiging KARWEI.