Telefoonnummer JYSK

Wat is het telefoonnummer van vestiging JYSK? Geholpen door de nummerzoeker bekijk je gemakkelijk de gegevens van de klantenservice. Deze organisatie is bereikbaar op een aantal wijzes: telefonisch, via het contactformulier, schriftelijk (post), of via Facebook/Twitter. Een vraag stellen via de mail of post is alles behalve snel. À la minute een JYSK klantenservice medewerker nodig? Dan kan je ’t beste bellen. Hoe precies? We leggen het graag uit:

  1. Bij wie of wat vul je in: JYSK
  2. Optioneel kan je er een locatie aan toevoegen (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Kies nu de paarse button. Je gaat nu naar een scherm met een lijst met telefoonnummers die je kunt bellen.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken met vaste lijn maar ook mobiel. Je betaalt de normale belkosten. Kijk uit: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor deze nummers betaal je vaak te veel geld. Bekijk ook: Telefoonnummer SPAR.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van JYSK

Heb je vragen of een klacht voor deze vestiging? Daarvoor bezoek je de JYSK Klantenservice. De klantenservice is te benaderen op een manier die jou schikt:

  • Telefonisch
  • Via de chat
  • Via een brief
  • Door het versturen van een mail
  • Facebook of Twitter

Ga je bellen? Dan begin je doorgaans met een handig keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Op die manier kan je beter geholpen worden. Er kan een storing zijn. Mogelijk kan je het bedrijf slecht bereiken per telefoon. Alles over een JYSK storing lees je op de site van de aanbieder. Dit gaat ook op voor andere veelgestelde vragen als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonnummer FENOR.

De bereikbaarheid van JYSK?

De bereikbaarheid (telefonische of online) JYSK is niet altijd even goed. Met name ’s ochtends. Bel bij voorkeur midden op de dag. Of maak gebruik van kanalen als Twitter of Facebook. In de regel wordt je hier sneller te woord gestaan. Een alternatief is het vesturen van een mail of het invullen van het contactformulier. Wat daar handig aan is? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het nadeel is dat je niet direct een antwoord krijgt. In de regel zijn mensen wel tevreden door te kiezen voor het telefoonnummer van vestiging JYSK.