Telefoonnummer Jumbo

Wat is het telefoonnummer van vestiging Jumbo? Geholpen door de nummerzoeker bekijk je meteen de contactgegevens van de klantenservice. Deze onderneming is bereikbaar op een aantal wijzes: via de telefoon, via het contactformulier, het schrijven van een brief, of via social media. Mail of post neemt veel tijd in beslag. Vandaag nog een Jumbo assistent te woord staan? Gebruik dan gewoon de telefoon. Welk nummer moet ik bellen? We leggen het graag uit:

  1. In het eerste stukje vul je in: Jumbo
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Druk op zoeken. Je vindt nu zoekresultaten met daarin telefoonnummers die je kunt bellen.

Zo’n telefoonnummer bel je door gebruik te maken van jouw mobiele en vaste lijn. Hiervoor gelden de gebruikelijke telefoonkosten. Goed om te weten: Bel geen 0900 servicenummers. Hiervoor kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer GAMMA.

Snel vinden wat jij zoekt!

Bereikbaarheid klantenservice van Jumbo

Wil je iets vragen aan deze vestiging? Hiervoor gebruik je de Jumbo Klantenservice. De helpdesk is bereikbaar via verschillende kanalen:

  • Door te bellen
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Schriftelijk
  • E-mail
  • Social media (Facebook / Twitter)

Wil je bellen met het bedijf? Dan begin je doorgaans met een keuzemenu. Maak daar gebruik van! Dankzij het keuzemenu krijg je meteen de juiste medewerker aan de lijn. Een storing is niet ongebruikelijk. Dan is de lijn mogelijk bezet. Meldingen over een Jumbo storing bekijk je op de eigen website van deze organisatie. Dit is ook het geval m.b.t. veel voorkomende vragen (FAQ) als openingstijden en aanbiedingen. Ook handig: Telefoonboek Skilje.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van Jumbo?

De bereikbaarheid van de organisatie Jumbo is niet altijd even goed. In het bijzonder in de ochtend en op maandag. Rond een uur of 3 in de middag is het al beter. Of probeer het via kanalen als Twitter of Facebook. Gewoonlijk krijg je hier rapper een reactie. Wat je ook kunt doen is een mailtje sturen of het invullen van het contactformulier. Het pluspunt? Je kunt een heel gedetaileerde vraag of klacht indienen. Het jammere is een hoge reactietijd. Meestal heb je het snelste een reactie door te bellen met het telefoonnummer van vestiging Jumbo.