Telefoonnummer JACK & JONES

Benieuwd naar het huidige telefoonnummer van vestiging JACK & JONES? Via onze tool tref je snel en eenvoudig de bereikbaarheid van de klantenservice. Deze onderneming kan je bereiken via onder andere: via de telefoon, per mail, aan de hand van een brief, of via Facebook/Twitter. Mail of post is niet de snelste optie. Direct een JACK & JONES assistent aan de lijn? Dan kan je ’t beste bellen. Welk nummer? Gebruik het stappenplan:

  1. Je start de zoekopdracht met: JACK & JONES
  2. In het tweede veld kan je nog een plaats invullen (zo maak je jouw zoekopdracht nog specifieker)
  3. Klik op de paarse knop. Je gaat nu naar een scherm met een overzicht met actuele telefoonnummers.

Het nummer kan je tijdens kantooruren bereiken door gebruik te maken van vaste lijn maar ook mobiel. Het normale tarief voor bellen geldt hier. Tip: Ga niet in zee met dure 0900 nummers. Voor deze nummers kan de rekening flink in de papieren lopen. Check ook: Telefoonnummer BelCompany.

Snel vinden wat jij zoekt!

Zoek contact met klantenservice van JACK & JONES

Een opmerking of vraag bestemd voor deze vestiging? In dat geval gebruik je de JACK & JONES Klantenservice. Je kunt ze contacten op de volgende manieren:

  • Door te bellen
  • Veelgestelde vargen of chat
  • Per post
  • Het online contactformulier
  • Sociale kanalen als Facebook en Twitter

Ga je een telefoontje plegen? Dan hoor je niet zelden eerst een handig keuzemenu. Dit kan jou erg helpen. Zodoende wordt je verbonden met de juiste medewerker. Soms is er sprake van een storing. Dan is de lijn mogelijk bezet. Informatie over een JACK & JONES storing bekijk je op de site van de aanbieder. Dit geldt ook voor vaak gestelde vragen als openingstijden en acties. Probeer ook eens: Telefoonnummer ANWB.

Wat vind jij van de bereikbaarheid van JACK & JONES?

De bereikbaarheid van het bedrijf JACK & JONES kan matig zijn. Dat is vooral het geval in de morgen. Probeer het eens later op de dag. Of stel online een vraag, bijv. via kanalen als Twitter of Facebook. Gewoonlijk wordt je hier sneller te woord gestaan. Wat je ook kunt doen is een e-mail verzenden of een contactformulier invullen. Wat daar handig aan is? Schriftelijk kan je het goed verwoorden. Het jammere is dat je niet direct een antwoord krijgt. Meestal ben je het beste af door te kiezen voor het telefoonnummer van vestiging JACK & JONES.